mit roskilde 2013

streetstyle for style.com ~ cphfw

 photo 080813_Copenhagen_Stockholm_Street_Style_slide_033-001_zps9c1e4164.jpg

Picture by Adam Katz Sinding/Le 21ème

Jeg burde sikkert tage det her mega cool og være vildt overlegen med en “that shit happens everyday”-attitude, men fuck nej, om jeg vil tie stille om, at en fucking dygtig fotograf ville tage billeder af MIG til modeugen. Jeg blev helt paf, da en mand af professionelt udseende med fuldskæg og et kamera i hænderne kom hen og spurgte, om han ikke måtte tage nogle streetstyle billeder af mig, for det havde jeg aldrig prøvet og aldrig i mit liv troet skulle ske. But it did. Og jeg er über excited over det! Billedet ligger på style.com her og er taget af Adam Katz Sinding, som har hjemmesiden Le 21ème. Pisse dygtig mand, og I kan se mange flere lækre streetstyle billeder fra modeugen, taget af ham, lige her.

xx Amalie Wessel

24 kommentarer

 • Hvor er det vildt, og må jeg så lige rose dig for dit alt for nice outfit?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katarina

  Hvor er sættet fra??
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvor er det vildt! Så fedt for dig.. men du ser jo også hammer lækker ud Amalie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Kan godt nok godt forstå at du er stolt, fucking godt billed. Synes det er vildt fedt at du er så fit, men visser det for meget… unlike sandra willer bare for at nævne en (no ofence, kan vildt godt lig hende )
  remember always classy, never trashy and a little bit sassy…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Du ligner lidt hende her :D Marissa O’Donnell!!
  det er et kompliment :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hej Amalie!
  Vildt fedt outfit, og lækkert for dig at blive fotograferet af en prof fotograf!

  Nu til mit spørgsmål; jeg starter i 1g nu her, onsdag, og jeg kan se at du sidste år startede 1g med en Gwynneth Bag fra Day Birger et Mikkelsen. Jeg har selv tasken, og den er vildt lækker og rummelig – har dog aldrig brugt den til skolebrug, så jeg vil gerne lige høre dine erfaringer med denne taske, altså bruger du den stadig og sådan? :)

  /Kathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak! :))
   Den er IKKE god til skolebrug. Det hele vælter rundt i tasken, den gør ondt at have på, og man er bare bedre tjent med en rygsæk :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej Amalie <3 jeg skal starte på gym i morgen, og uh, jeg er nervøs!! Vil du ikke lave dit indlæg om din egen personlige oplevelse i dag? <3
  Knus Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert billede. Jeg ville sgu også være stolt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det er da også allerhelvedes sejt! Jeg tillader mig dog også at måbe over lige præcis dette outfit – sindsygt lækkert sæt jo! Jeg græder muligvis også lidt indvendig over, at jeg ikke kan finde den waterfall-cartigan, du bærer på billedet, NOGEN steder….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Kätow

  Det er virkelig et flot outfit Amalie. Jeg kan godt forstå du er glad. Billedet er SÅ godt. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Hvilken størrelse er det? Sidder og overvejer at købe sætte på nelly :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Kan du ikke smide et link til sættet du har på fra Oneness da jeg ikke kan finde det derinde? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mit roskilde 2013