VIDEO FROM OUR BERLIN TRIP

COFFEE IN THE HIPSTERHOOD OF BERLIN

 photo IMG_7267copy-001_zps429bf3c0.jpg
 photo IMG_7259copy-001_zpsd7088f23.jpg
 photo IMG_7284copy-001_zps751cd8bb.jpg

Det lader til, at I er ret vilde med at høre om og få tips omkring Berlin, så her får I et lille tip om en rigtig hyggelig café i et super godt (og lidt mere cool – hence the title) område i Berlin. Patrick og jeg drak kaffe på denne café et par gange på vores rejse, og specielt indretningen tiltrak mig. På en eller anden måde er der faktisk mega Københavner-feel over denne café, eller er det bare mig?
Kaffen var super fin og let betalelig, og jeg ville ønske, at vi også havde smagt noget af deres mad, for det så enormt lækkert ud – I ved, sådan rigtig hyggelig cafémad med sandwiches, ost&pølse-tallerkener, salater og pasta-retter.

Caféen ligger i det samme område som den vietnamesiske restaurant, jeg skrev om for nylig, og altså det lækre shoppeområde med butikker som Acne Studios, COS, Weekday, &OtherStories, Karl Lagerfeld og SOTO Berlin.

Vi besøgte denne:
KAFFEEMITTE Weinmeisterstraße
Weinmeisterstr. 9a
10178 Berlin

Men der findes også denne, som er en del større:
KAFFEEMITTE Monbijouplatz
Monbijouplatz 5
10178 Berlin

Besøg Kaffeemitte’s hjemmeside her.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO FROM OUR BERLIN TRIP