VIETNAMESE? YES PLEASE // DISTRICT MÔT

VIDEO FROM OUR BERLIN TRIP

Patrick og jeg gjorde i fællesskab vores bedste for at få filmet en masse små klip undervejs på vores Berlin rejse, da jeg havde en idé om at lave en video som denne. Personligt er jeg vild med denne type videoer fra rejser, modeuger o.l., og jeg håber, at det lykkedes os at fange lidt Berlin stemning til jer i videoen. Det er i hvert fald tydeligt, hvad vi gjorde mest: kørte med U-bahn, drak kaffe, kiggede i butikker og spiste god mad. Jeg savner Berlin allerede ..

Jeg gør lige opmærksom på, at jeg ikke ryger til hverdag, men blot røg på denne rejse for hyggens skyld. Og nej, vi prøver ikke at romantisere rygning eller fremstille det som en cool feature i vores video. Vi har bare taget det med, fordi det altså var noget vi hyggede os med på rejsen, så prøv at bevare en ordentlig tone i kommentarfeltet.

63 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIETNAMESE? YES PLEASE // DISTRICT MÔT