COCA COLA SOMMER KONKURRENCE

FAR FROM HOME // OUTFIT

 photo IMG_3179copy-001_zps94ebd22f.jpg
 photo IMG_3188copy-001_zps62392148.jpg
 photo wetransfer-7a1770_zps67ec5800.jpg

Photos by: Patrick Pankalla // Edit by: me

ASOS Drop Arm Vest Top // ASOS Triangle Bikini // H&M Shorts // Birkenstock Sandals

Det største issue mht at skyde outfitbilleder i København er altid at finde en god location, som man ikke har brugt før, så Patrick og jeg tog en tur til Refshaleøen, hvor der er mange lagerbygninger og meget få mennesker – perfekt til en solid baggrund. Jeg var iklædt et ultra simpelt monochrome outfit i nye lækre items. Toppen fra ASOS har en rigtig lækker pasform, så jeg overvejer lidt, om jeg også skal have den i hvid. En læser var desuden ærgerlig over gennemsigtigheden af de hvide shorts fra H&M, men med et par hvide g-strenge under lægger man slet ikke mærke til noget. Da vi var færdige med at tage billeder, tog vi ud på Halvandet, som er en ret cool strandcafé. Hvis I nogensinde kommer ud forbi, kan deres iskaffe til kun 30 kr. klart anbefales. Hvad synes I om outfittet?

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COCA COLA SOMMER KONKURRENCE