KEEP AN EYE ON // SCARLET PLEASURE

IN THE STREETS OF COPENHAGEN // OUTFIT

 photo IMG_5211copy-001_zps7d933540.jpg
 photo wetransfer-ced74d1_zpsd5ed88c6.jpg
 photo IMG_5327copy-001_zpsa5c6a306.jpg
 photo wetransfer-ced74d-001_zps2a6d6f2e.jpg

Wood Wood sweatshirt // ASOS Cami dress // ASOS Stripe socks // Adidas Superstar 2.0

Jeg bliver lidt ked af det, når jeg ser de her billeder, for de er taget, da jeg stadig havde sommerferie, og det var varmt nok til bare ben. Nu er det bare gråt og regn, og jeg går og småfryser lidt. Men outfittet her kan helt sikkert også fungere med sorte strømpebukser, så snydes for det skal I altså ikke. Outfittet her er et godt eksempel på, hvordan min garderobe er en blanding af lækre items fra mærker som Wood Wood og basis items fra ASOS. Jeg fik for nylig lidt kritik for at være begyndt at købe flere “mærkevare” items, men jeg vil bare pointere, at jeg altså stadig kan være iklædt et helt outfit fra ASOS, og jeg synes bare det er rart at kunne komplimentere min garderobe med lækre items fra fx Wood Wood, Cecilie Copenhagen eller POPcph, items der har et mere specielt design end udvalget i H&M fx. Men jeg synes da stadig, at jeg er god til at tippe om gode sager fra ASOS også. Kjolen i indlægget her var i hvert fald perfekt til strandture, men den er også perfekt til outfittet her og med andre trøjer og strømpebukser, når det bliver endnu koldere.
Hvad synes I om outfittet?

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KEEP AN EYE ON // SCARLET PLEASURE