WHAT IF? // VIND BILLETTER TIL GALLAPREMIEREN

VINDERNE AF WHAT IF KONKURRENCEN

 photo what_if_ver2_xlg-001_zps19473396.jpg

Så har jeg fundet de tre heldige vindere af 2 billetter til gallapremieren på What If i morgen aften kl. 18:15 i Imperial! Og vinderne blev … Bolette, Trine & Satina! Tillykke til jer, I er blevet kontaktet på mail med instrukser osv. Hvis vinderne af en eller anden årsag ikke vender tilbage eller ikke kan dukke op alligevel, vil jeg selvfølgelig tage kontakt til nogle andre hurtigst muligt. Jeg vil derfor bede vinderne om at tjekke deres mail og skrive tilbage med bekræftelse hurtigst muligt. Da jeg også selv er til stede til gallapremieren, ville jeg selvfølgelig blive rigtig glad, hvis I kommer og siger hej og måske får taget et lille instabillede, haha. Tak for den store deltagelse i konkurrencen! Ville ønske jeg kunne give jer alle en billet, men jeg lover, at der nok skal komme flere biografkonkurrencer meget snart, så fortvivl ej! Hvad skal man se i biografen for tiden?

Sponsoreret.

3 kommentarer

 • Camilla

  Tillykke til vinderne, men øv øv øv, at det desværre ikke var mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åååh, vildt, er så glad!
  Men har ikke modtaget nogen mail? :o
  Og der er heller intet i mit junk?

  (Der er kun to andre i landet med navnet Satina og de er begge under 5 år, så jeg tvivler på, at det er det, der er galt ;) )

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT IF? // VIND BILLETTER TIL GALLAPREMIEREN