DRAMATIC MOH FOREST GREEN

FOREST GREEN & NAVY // OUTFIT

 photo wetransfer-6da981_zps9a5a868a.jpg
 photo P1010069copy-001_zpse848c246.jpg
 photo wetransfer-6da9811_zpsc68d1a74.jpg
 photo P1010114copy-001_zpsefcfd753.jpg
 photo wetransfer-6da9812_zps89abec8b.jpg

Acne Studios sweater // H&M turtleneck // ASOS pants // Adidas Superstar 2.0 sneaks //
Stella McCartney Falabella bag // Jane Koenig jewelry

I går inviterede smukke Miss Willer på kaffe i hendes fine lejlighed på Frederiksberg, inden vi skulle til lækker middag med boohoo.com på Toldboden (mere om det very soon). Sandra var så sød at tage disse outfitbilleder, som er taget med hendes Olympus kamera, hvortil hun har en f1.8 linse, som giver en meget mere sløret baggrund, end det objektiv jeg har. Jeg håber, at I kan se en forskel, for det kan jeg selv og overvejer kraftigt at købe sådan et objektiv til mit kamera. Outfittet har seriøs efterårsvibe, og jeg er virkelig glad for, at man endelig kan have lag-på-lag på, så det udnyttede jeg i går. Det er jo et ret casual outfit, men jeg synes, at mohair trøjen og den fine og meget smukke taske gør outfittet fint nok til både hverdag og sådan en middag, som jeg var til i går.
Hvad synes I, skal jeg have fat i sådan et objektiv?

18 kommentarer

 • Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke kan se forskel. Jeg overvejer selv et 85 mm. efter at have set Cathrine fra Rockpaperdresses’ seneste billeder.

  Du ser dog fin ud som altid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Det er simpelthen en flot taske! Nu spørger jeg måske dumt, men er tasken virkelig så kort? Kan man ikke “forlænge” den, så den sidder længere nede?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia J

  ELSKER din stil Amalie. Så casual, men stadig stylish. Du er blevet en af mine yndlingsbloggere, og dér er jeg glad for at du poster indlæg ret så tit. For nogle af mine favorite bloggers, de poster ret sjældent desværre. Endelig har jeg fundet en der poster tit, haha. :)

  Uha, nu spørger jeg sikkert om noget meget dumt, og som sikkert giver intet held. Men du skrev i april måned om et pinstriped sæt fra VILA, du købte for 150 kr. Du har vel på ingen måde overvejet at sælge det? Kunne utrolig godt tænke mig det, og selvfølgelig kan man ikke finde det nogle steder på nettet. :) Hvis du ikke ved hvad jeg snakker om, så er linket til indlægget her: http://amaliewessel.dk/2014/04/budget-friendly-pinstriped-set/

  Jeg regner selvfølgelig ikke med at du sælger det, men ville alligevel tage chancen og spørge dig ad, hvis du nu kunne finde på det. :) Giver selvfølgelig en god (hvilket vil sige, jeg er villig til at give samme pris for sættet).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Olivia! Tusind tak for de søde ord <3
   Jeg bruger det faktisk aldrig, så vil da meget gerne sælge det :) Send mig lige en mail, så finder vi ud af noget med mobilepay eller sådan :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg elsker dine øreringe! Du har virkelig en god sans for det, jeg sidder lige pludselig selv og overvejer om jeg selv have skudt flere huller, eller investere i de hjernedøde pæne Jane Kønig øreringe?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • linevestergaard

  ELSKER det her outfit. Omggggggg!!!!! din stil er jo for lækker! ville ønske jeg ejede din garderobe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • H

  Fælder din Acne sweater meget? overvejer at købe den samme model i lys, men har haft en hvid angorasweater fra Acne, som jeg solgte, da det simpelthen var for upraktisk med hvide hår alle vegne. Og hvilken str. er din?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den fælder selvfølgelig lidt, det gør alle sådan nogle, men det er jo ikke angora, det her er mohair, og det fælder ikke lige så meget, synes jeg. Min er str XXS :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

   Er Acne striktrøjer små i strørrelserne? :) Overvejer at erhverve mig min første strik fra Acne og synes den ud har i den fede grønne farve er lige mig! men bruger Normalt S eller M hvis den skal være oversize. Hvad str bruger du normalt? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Denne sweater er oversize i forvejen, og jeg synes, at den blev lidt for stor, så jeg har en XXS og bruger normalt S :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kan man ændre længden på tasken? Synes det ser lidt kluntet ud når den er så langt oppe <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naja

  Virkelig fedt outfit, jeg elsker den grønne farve! Dog synes jeg det er ret dyrt for en sweater, så jeg ville høre om du ikke ville prøve at lave et budget indlæg, hvor du viser forslag til nogle items der minder meget om de dyre (men flotte!) du har :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du gør det igen, Amalie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Grønlund

  Hej Amalie!

  Sådan et flot outfit – måske et af dine flotteste til dato! ;) <3
  Jeg ville høre, hvor er dine øre"ringe" fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Hvilken størrelse er din taske? Jeg har nemlig kigget på modellen ‘mini’ og den der hedder ‘small’, men er lidt i tvivl hvilken en jeg skal investere i. Din taske ser dog ud som at være en god størrelse! :) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DRAMATIC MOH FOREST GREEN