LONDON OUTFIT

BECOMING EVEN SMARTER // MY ACADEMY

 photo PA010831copy-001_zpsf5139602.jpg

Jeg har altid elsket at gå i skole, og jeg kan godt lide at arbejde hårdt og få gode karakterer, for det er bare sådan noget, der giver et lille glædesrus og en følelse af at kunne noget. Det er en af grundene til, at jeg er med i Akademiet for Talentfulde Unge, og det er også grunden til, at jeg sagde ja til at modtage privat undervisning hos My Academy. Man kan altid blive bedre, og i nogle fag er det bare svært at ramme 12-tallet, men det er netop sådan noget privat undervisning kan hjælpe med, og jeg ved ærligt ikke, hvorfor jeg ikke har gjort det før. I matematik og kemi havde det nok været en god idé for mig, heh ..

My Academy er en virksomhed, som tilbyder privat undervisning, og virksomheden er tilknyttet mere end 2500 kvalificerede undervisere. Vælger man at ville have privat undervisning, bliver der fundet en underviser ud fra ens individuelle behov. Altså en person, som måske studerer inden for et fagområde, som man selv overvejer eller har ekstra høje kvalifikationer inden for det fag, man vælger at få undervisning i. Det kan også være helt specifikke krav om, at personen ikke skal være stille og genert, hvilket jeg i hvert fald synes er afgørende for at få et godt forhold til en underviser.

Jeg skal have privat undervisning fem gange henover de næste seks uger, og I kommer til at kunne følge forløbet her på bloggen. Min første session er på tirsdag, hvor jeg skal møde min underviser for første gang og sætte nogle mål for undervisningen. Fokus bliver dansk (altså irriterende at få karakteren 7-10 på samtlige afleveringer, giv mig nu bare det 10-tal) og samfundsfag, nærmere præcist de større opgaver i de to fag, og så skal vi også snakke om studieteknik. Min underviser hedder Emilie, og hun studerer noget medie/kommunikation på RUC, som jeg også selv overvejer, så måske hun kan inspirere mig til studievalg også. Jeg GLÆDER mig! Og håber at det bliver en oplevelse, som giver mig redskaberne til at opnå det snit, jeg ønsker at komme ud af gymnasiet med.

I kan finde mere info på både My Academy’s hjemmeside og deres facebookside.

Sponsoreret af My Academy.

11 kommentarer

 • Amanda Due

  Øv det gælder kun i KBH området… :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Aj, det vidste jeg ikke. Øv :(

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Smutte A

   Der står det gælder i hele landet, men at priserne er fastsat efter om man bor i postnummer 1-2500. Hvis man ønsker undervisningen, som er udenfor postnummer 1-2500, tillægges et rejsegebyr på 50 kr pr. time :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Det lyder som en RIGTIG god ide :) Jeg har også kontakt med en ung pige ude fra mit nærmeste gymnasium (jeg går stadig i folkeskole), og jeg kan kun anbefalde det til andre som går og overvejer det. De fleste vil godt, pga. man lærer også noget, ved at lære fra sig. God fornøjelse med det hele, glæder mig til at høre mere:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, nu må vi jo se, om vi ender med at cutte kommunikationsuddannelse udeh hos os på RUC efter regeringens seneste påfund…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har en lektiehjælper fra MentorDanmark, som er landsdækkende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Det lyder virkelig fedt! Viste slet ikke at sådan noget fandtes :D Men er det dyrt? For kan ikke finde nogen priser for privat undervisning på deres hjemmeside :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ano

  Hvilket snit ønsker du at ende på? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, det lyder spændende!

  http://modetendenser.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine Linneberg

  Hej Amalie, tænkte på om du ikke ville lave en guide til berlin. Tænker lidt med lækre shoppesteder, hyggelige cafér osv. Har kigget din josephinelinneberg.blogspot.com lidt igennem for at finde sådan en guide, men kunne ikke spotte den og tænkte at du jo sikkert ved meget om byen. Skal til Berlin i efterårsferien og det ville være lækkert at vide hvad man skulle gå efter:)

  Et bonus spørgsmål, hehe: Ved du om Berlin har et Victoria Secret?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura S

  Hvor meget skal du give for de 6 lektioner? :)
  Overvejer selv privat undervisning

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LONDON OUTFIT