MY ACADEMY GIVER OVERBLIK

KONKURRENCE: VIND PRIVAT UNDERVISNING // MY ACADEMY

 photo PA121020copy-001_zps9ea4dc8a.jpg
 photo Random4_zpsd8d61b55.jpg

Jeg er snart halvvejs i mit forløb med My Academy, og det hjælper mig utroligt meget i min hverdag. Jeg er så heldig at have undervisning hver tirsdag eftermiddag i de lækre faciliteter på Københavns Hovedbibliotek, og min underviser er den sødeste og dygtigste unge pige, som primært hjælper mig med mine dansk afleveringer, men vi kommer også lidt ind på samfundsfag, når der er tid til det. Det er super rart at sidde koncentreret i halvanden time og få arbejdet på en aflevering, for det giver så meget mere overskud og overblik i hverdagen, især med et ret presset program som mit.

Nu får I muligheden for at opleve den glæde, jeg har med My Academy, for I kan nemlig vinde et klippekort til My Academy, altså et antal undervisningstimer med en privat underviser, som I får ud fra fag-ønske. Klippekortet har en værdi på 3480 kr., og for at vinde det skal I trykke like på My Academys facebookside samt skrive en kommentar til dette blogpost med jeres fag-ønske og postnummer. Tilbuddet gælder kun til folk, der bor i postnumre op til 4000.

Jeg vil desuden anbefale alle 3.g’ere at melde sig til My Academys SRP-kursus på Frederiksberg Gymnasium d. 29. oktober fra kl. 19.00-20.30. I tilmelder jer ved at sende jeres navn i en besked til tlf.nr.: 31 11 31 39 senest d. 28. oktober. Bemærk, at det er først til mølle princip, og der er kun 500 pladser.

Held og lykke i konkurrencen om klippekortet til My Academy! Vinderen offentliggøres d. 5. november her på bloggen.

Sponsoreret af My Academy. 

89 kommentarer

 • Kira Rasmussen

  Det ville være en kæmpe mulighed for mig at få undervisning i matematik B så jeg håber virkelig på at vinde! 3650 ølstykke :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Kruse

  Postnummer: 3450
  Fag: Kemi A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  fag ønske: helt klart tysk, da det er mega svært
  postnummer: 2630

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine Nørrekjær

  Samfundsfag A og Engelsk A
  2700 Brønshøj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Gormsem

  Fransk og Dansk
  Postnummer: 3500

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia Haracopos

  3450
  Fransk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Maja

  Jeg vil gerne have hjælp til Historie A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  3140 Ålsgårde
  Fag: Matematik A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene M

  Matematik B , 2500 — Super fedt med SRP kursus, er helt lost lige pt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin Bourrid

  Samfundsfag A
  4100 Ringsted

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Spansk A
  2600 Glostrup

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Postnummer: 2200
  Fag: engelsk A og dansk A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja L

  Åårh en lækker konkurrence!! Kunne virkelig godt bruge hjælp i matematik…. Mit postnr. er 2000 :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara Ohrt

  Geografi og dansk

  2800

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Samf A eller NG B ville være lækkert at få lidt hjælp til!
  Bor i 3600.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Engelsk A og Musik A.
  2750 Ballerup.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Sikke en mulighed!
  Denne konkurrence er virkelig noget jeg ville kunne bruge. Jeg er startet i 1.g på en htx og føler mig allerede meget bagud, grundet en masse personlige ting. Dette vil kunne hjælpe mig til at komme til undervisning med en følelse af forståelse for hvad der bliver fortalt og resultere i en bedre læring og forståelse.
  Fag: matematik A eller kemi B
  Postnummer 2640

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  Samfundsfag A eller matematik A
  2800 lyngby

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Amalie,
  Ved du om dette SRP-Kursus er noget de laver hvert år? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silke

  Samf A, helt klar!
  3550 :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lejla

  Hej Amalie,
  Findes der noget lignende i Jylland? Har My Academy måske en afdeling her? Er nemlig interesseret i SRP kurset i så fald. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marsha

  Dansk. 2200

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  Postnummer: 1663
  Fag: Musik A og Samfundsfag B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Engelsk og samfundsfag
  Postnr: 2840

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Engelsk A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Glemte helt
  2635 Ishøj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Kemi A og postnummer 3500

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamille O B

  Ville elske at få hjælp til samfundsfag! :-) Mit postnummer er 2840

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Foxmar

  Spansk A
  postnummer 2650

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Busra

  Det ville virkelig være dejligt og en kæmpe hjælp, hvis jeg vandt denne konkurrence, idet jeg faktisk har overvejret My Academy. Jeg kunne godt tænke mig lidt hjælp samfundsfag A og tysk A (grammatikken og evt. lidt hjælp til tysk afleveringer). Jeg går nu i 3.g, og er sikker på at My Academy, kan hjælpe mig med, at få en eller to karakter højere!. Så nu er der ikke andet for at krydse fingre, for at den heldige bliver mig :))
  Postnummer: 3520

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Det ville være det fedeste hvis jeg kunne få hjælp til Biologi!
  Har overvejet at få hjælp af My Academy, og din anbefaling af dem er super. Så vil helt klart starte hvis jeg ikke vinder <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Mester-Christensen

  Fag: Matematik B
  Postnummer: 4000

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne

  Matematik B
  Postnummer: 2100

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Öykü

  Engelsk, 2620

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erna

  Ville være den største hjælp! Sidder og kæmper med Matematik på b
  1811 frb

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Mester-Christensen

  Fag: Matematik
  Postnummer: 4000

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hana

  Postnr; 8210 Hjælp til dansk – håber jeg vinder :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hana

  8210 og hjælp til dansk og spansk :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gwen

  Fag: Samf A
  Postnummer: 2650

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg er den heldige vinder af tysk A – hvilket virkelig har vist sig at være svært her i 3g. Jeg kunne virkelig godt bruge en underviser til at hjælpe mig lidt, så jeg kan oppe mig og blive student med en ordenlig karakter, også i tysk :D

  Jeg bor i 2610

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Arevad

  Kunne godt bruge noget hjælp til Engelsk A
  3200 Helsinge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kunne godt bruge hjælp til mine sproglige fag, da jeg ikke er helt på højkant med dem. Det er både Dansk, og så er det engelsk og fransk på b niveau :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Nøbøle

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig noget hjælp til enten Historie A, da jeg godt kunne tænkte mig at bestå det fag til sommer, hvis det bliver trukket. Ellers så måske Spansk A eller Dansk A.
  Jeg bor i 2610, altså Rødovre! :-)
  Krydser!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Meyer

  Kemi B og matematik B
  2500 Valby

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lina

  Vil meget gerne lære engelsk A bedre :) mit postnummer er 3050

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Lorentzen

  Matematik A og Biologi A
  2400 København NV :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Lorentzen

  Matematik A og/eller Biologi A
  2400 København NV

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lina

  Engelsk A :) 3060

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Norring

  Fag: Samfundsfag B (på engelsk) eller fransk B.
  Postnummer: 1909

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Reich

  Jeg ville godt blive bedre til tysk :)
  2920 Charlottenlund

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Seligmann

  Jeg ville ufatteligt gerne have hjælp i fysik, da det ikke er min skarpe side. Jeg bor i 3230 Græsted :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Oline

  Fedt! Fransk, 3140

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Katharina Wørmer

  Fysik/kemi eller matematik!
  post nr: 2300

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Rosenkrantz

  Hvis jeg kunne vælge et fag jeg ville blive bedre til, så skulle det nok være faget engelsk. Jeg bor i Glostrup 2600 :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kerry Devitt

  Jeg ønsker hjælp i faget samfundsfag, jeg har det på A-niveau og synes det er det absolutte sværeste! Jeg knokler derud af med afleveringer, men det ville være skønt med ekstra hjælp :-)
  Postnummer: 2610 Rødovre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kerry Devitt

  Jeg vil gerne have hjælp i samfundsfag på A-niveau, da jeg synes det er det absolutte sværeste!
  Postnummer: 2610 Rødovre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Matematik A – 2650
  Det ville være så fedt! Har nemlig selv overvejet at prøve My Academy :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie B Thomsen

  Kender du det når bare ét fag halter efter? Alle andre fag scorer jeg 10-12-taller, men så er der min “bedste ven” engelsk. Det fag vil bare ikke mig og ligegyldigt, hvor ihærdigt jeg prøver ligger jeg bare stabilt på 7(og til min store fortvivlelse nogle gange 4). Det er bare så røv, at det ene fag skal trække hele ens snit ned…

  Derfor ville jeg være lykkelig at finde klippekortet til engelsk og mit postnr er 2200 :)

  Mvh Fie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Fag: Fysik B
  Postnummer: 4000

  Årh, hvor kunne det dog være rart at få lidt ekstra hjælp i fysik! Jeg ville blive VIRKELIG glad og værdsætte det og sørge for at få meget ud af det osv osv, hvis jeg vandt det klippekort! Især fordi privatundervisning er noget jeg har overvejet mange gange før, men det kniber bare lidt med pengene… Jeg ville virkelig, virkelig, virkeliiiiig værdsætte hvis jeg vandt de timer (!!!).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Edelmann

  Fag: Matematik C
  Postnummer: 2000

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Fysik B og spansk A – 4000 Roskilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emily Christiansen

  Jeg vil utrolig gerne have hjælp med matematik på B-niveau!

  Jeg går i 1.G, hvor jeg har 5 fag på A-niveau. Det er en kæmpe omvæltning i forhold til folkeskolen, i og med det faglige niveau er markant højere. Matematik er bestemt ikke min stærkeste side, så det ville være fuldstændigt fantastisk at vinde privatundervisning – da jeg så ville slippe for at sidde og kæmpe med blækregninger til langt ud på natten :-)

  Mit postnummer er 2200

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanna S.

  Matematik B
  2500 Valby

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dagmar

  Matematik B
  3460

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie Bune

  Jeg har længe gået og overvejet privatundervisning, så det her vil jeg virkelig gerne vinde! :) Jeg kunne godt tænke mig ekstraundervisning i tysk, da jeg føler, at jeg ikke får nok ud af undervisningen til at kunne klare tysk A eller B i gymnasiet. Mit postnummer er 2670 (Greve).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majse Marie Nørhald

  Fagønske: Matematik A
  Postnummer: 2860

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie S

  Matematik A, da det desværre ikke er alle, der er et genistreg til det :S
  3460 Birkerød :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Ebstrup

  Biologi A / Engelsk A
  3060
  :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine Skabelund

  ÅH jeg har aldrig i mit liv ville vinde en konkurrence SÅ meget! Da jeg desværre (!!!) ikke står i en position på SU, at kunne købe privatundervisning, så ville dette være en ideal chance for mig at kunne få noget hjælp. Situationen er den at jeg går på HF over 3 år, da jeg er Team Danmark, og på HF skal man jo op i alle fag til eksamen og det er det der tæller. Til sommer skal jeg op i en masse fag bl.a. NF (naturvidenskabeligt fag – biologi, geografi & kemi i én eksamen), og jeg er bestemt ikke stærk i nogle af de tre fag, og har derfor virkelig brug for en hjælpene hånd på vejen til at kunne få en god karakter. Så jeg krydser VIRKELIG alt hvad jeg overhovedet kan, for at det er min lykke dag! Det ville være helt ubeskriveligt i hvert fald.
  Mvh Sine Skabelund // sineskabelund@hotmail.com
  Mit postnummer er 2765 :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Engelsk B. 3630

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Petrine Greve

  Det kunne være en enorm hjælp for mig, at få rettet op mit tysk og kunne følge ekstra med her i 1.G ;-)
  Tysk – 3450

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Suzan

  Hjælp til engelsk A-niveau ville slet ikke være dårligt.. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claudia

  Hjælp til Matematik på B-niveu
  2840 Holte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clea

  AMALIE!!! Jeg har brug for hjælp til Mat A, dør seriøst! haha ;)
  2830 Virum er mit postnummer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Matematik A – 3500

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Engelsk : )
  2880

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie M. Kirkeby

  Matematik og Kemi
  4600

  xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg kunne godt tænke mig at få lidt hjælp til engelsk B og biotek A :)) 2830 Virum

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja Hede

  Bioteknologi A
  3320

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Peter H. Theisen

  Matematik A … so…
  2840

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Engelsk A og Samfundsfag A
  3140

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  Postnummer: 3450
  Jeg vil elske lidt hjælp til samfundsfag A!! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  Postnummer: 2000
  Jeg vil rigtig rigtig gerne have hjælp til fransk B:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silke Danø

  Biologi A og Fransk B
  3450

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Andersen

  Det ville være rart med hjælp, så jeg kan bestå med en god karakter

  Matematik B
  3450 Allerød

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Ønske fag: Virksomheds økonomi B og Tysk B
  postnummer: 2820 Gentofte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Ønskefag: Samfundsfag, engelsk
  1263 kbh k

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katarina

  Postnr: 4000
  Fag: SpankA
  MatematikB
  SRP

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira L

  Hvor ville det dog være lækkert at kunne vinde noget hjælp til bioteknologi på A..
  3500

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY ACADEMY GIVER OVERBLIK