BECOMING EVEN SMARTER // MY ACADEMY

TIL NYC ELLER PARIS MED DIT JORDAN DESIGN

 photo Skaeligrmbillede2014-10-03kl164753_zps16cb3954.jpg

Var det min tandbørste, der var blå med sommerfugle? Eller var det min, der var grøn med insekter på? Det problem har vi ret ofte herhjemme, selvom vi ellers er gode til at købe meget forskellige tandbørster med Jordans flotte designs, som lige pludselig gør det vildt vigtigt, hvordan en tandbørste ser ud: “Aj jeg vil ikke have den grønne, jeg vil have den pink med det røde mønster!”.

Nu er Jordan kommet frem med et mega cool koncept, Individual by Jordan, hvor man kan designe sin EGEN tandbørste og samtidig vinde nogle ret vilde ting. Jeg tænkte med det samme, at det kunne være sjovt at designe én, som kendetegner mig som person – for så ved man jo altid, hvilken tandbørste man har. Jeg har fra naturens side ret røde kinder og blev i børnehaven kaldt “æblekind”, så mit design er rødt og grønt og har et flot rødt æble på sig. Jeg har kaldt mit design “Familiens Æblekind”. Idéen er så, at min bror kunne have en “Familiens Gamer” tandbørste med en computermus som billede, min mors kæreste kunne have “Familiens Skakspiller” med et skakbræt som billede osv. Ret sjov idé, hvis jeg selv skal sige det, hehe ..

Hvad kan man så vinde og hvordan?
Ved at deltage med et Jordan tandbørstedesign på hjemmesiden her, kan man vinde .. Wait for it .. Flybilletter for to personer tur-retur til New York samt 100 Jordan tandbørster med dit eget design ELLER flybilletter for to personer tur-retur til Paris samt 100 Jordan tandbørster med dit eget design. Hvor vildt er det lige? Jeg gad godt i hvert fald .. Konkurrencen kører til d. 16. november, og vinderne udvælges af en jury, som er redaktionen på magasinet Woman.

I kan læse mere om konkurrencen og bidrage med jeres eget design her.

Sponsoreret af Jordan.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BECOMING EVEN SMARTER // MY ACADEMY