HAVING FUN WITH SONY XPERIA Z3 COMPACT

SÅDAN DEALER JEG MED SRP

 photo Billeder11_zps6155e8af.jpg

Billeder fra Tumblr.

Fredag morgen fik vi udleveret problemformulering. Jeg gik hjem og sov til de tidlige efterårstimer. Jeg er så træt, at jeg skrev efterårstimer i stedet for eftermiddagstimer. Om aftenen tog jeg i byen, for det er jo det mest fornuftige, man kan gøre, på den første dag i sådan en vigtig skriveperiode. Imens mine venner sendte snaps med start på deres SRP, lagde jeg fulde-snaps i min story med teksten “Hvad er SRP????”. Yes, I’m that cool.

Lørdag læste jeg min roman færdig. Den skulle jeg have været færdig med i starten af uge 49. Til gengæld har jeg highlightet vanvittigt meget i den, så citater er der nok at tage af.

Søndag læste jeg vist nok nogle noveller og gjorde et ynkeligt forsøg på at begynde på min opgave. Jeg så også CSI, og det var vildt spændende, selvom jeg havde set det før. Nå ja, og så tog jeg da også lige til København og fik min første tattoo.

Mandag havde jeg krise, for der var jeg ved at blive syg, og jeg havde kun halvanden sides tekst, og de andre havde fire sider, og jeg tænkte bare “NEJ NEJ NEJ”.

Tirsdag havde jeg på magisk vis 3 sider, og tirsdag omkring kl. 17, havde jeg pludselig 5 sider. Hvad siger I så? Det skulle selvfølgelig fejres med totalt velfortjent pause på Sokkelund Café og Tina Dickow koncert i Falkonér.

Onsdag var jeg så gået hen og blevet rigtig syg. Tør hoste, snot, feber, hele molevitten. Jeg havde dog alligevel planer om at stå op kl. 9 og være mega effektiv. NOT. Jeg stod op halv elleve, og havde allerede dér lyst til at gå tilbage i sengen og sove dagen væk. Kl. 16.30 var jeg så oppe på næsten 6 sider. Progress? Not really ..

Nu er det lørdag, jeg har 9 sider, stress og alligevel ingen motivation til at få skrevet mere på min opgave. Krise. Måske jeg skulle teste om en kop kaffe mere kan gøre det .. Wish me luck!

20 kommentarer

 • Anonym

  Hvor er det lækre sengebord fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  En ny tattoo? Håber vi kommer til at høre mere om den :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonymous girl

  wish u luck. du tager nogle fantastisk flotte billeder. fulgt med i ‘dit liv’ siden du startede på youtube. du er en hverdags inspiration, som ikke kan undværes. xx. c:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • R

  Jeg er faktisk, utroligt nok, på 14-15 sider allerede. Jeg panikkede åbenbart i starten og skrev sygt meget, hvilket så resulterede i, at jeg midt på ugen kunne tillade mig at tage 2-3 dage fri. Haha! Tror det må være første gang i mit liv, at jeg har haft så god tid til en opgave, fordi jeg kunne tage mig sammen!

  Held og lykke med det – og du har gooood tid endnu ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder PRÆCIS som min srp periode! (minus tattoo og Tina Dickow – meget misundelig!).

  MEN DET SKAL NOK GÅ. 2 dage inden aflevering havde jeg kun skrevet 6 sider og det ER muligt at nå det hele. Held og lykke!

  Kram fra Ida // http://www.uniquesilhouettes.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  I know how you feel! Jeg sidder og har skrevet 8,5 side, og har ingen motivation til at skrive mere… Hvad gør man? :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Lyder som om at du er ca lige så effektiv som alle andre der skriver SRP! Det er jo den rene død :-( Jeg fik først min problemformulering i går, og skal aflevere nu på fredag, det skal åbenbart være sværere at gå på HTX?! Super fedt…
  Men jeg ønsker dig kæmpe held og lykke med opgaven, du skal sku nok klare den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Haha! Jeg fik den udleveret samme tid som dig, og skal også aflevere fredag, og jeg har .. 3 LINJER!
  Jeg er praktisk talt ikke begyndt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Hvad skriver du om? Og hvornår skal du aflevere den? Held og lykke, du skal nok få afleveret den til tiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Roooo på! Lad være med at sammenligne dig med andre! At de er hurtigere end dig betyder jo heller ikke at deres SRP er bedre end din! Sådan en opgave kan sagtens skrives på én dag, så rolig! Du skal bare ‘in the zone’ og det kommer lige pludselig, måske først to dage før afleveringsfristen, men det er fint nok! Hilsen typen der arbejder bedst under pres! Måske er du ligeså? Ps. Dette er en overspringshandling fra Semester projekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Lige et godt råd, jeg ville ønske jeg havde taget til mig dengang jeg skrev: stop med at bruge energi på at være frustreret over hvor meget de andre har skrevet! Du skal nok nå det :-)

  Held og lykke og god jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Du skal nok nå det, ro på. Og så godt som du skriver her på bloggen, skal du nok få skrevet en god SRP. :-)

  Forresten, sjovt indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Du skal nok nå det. Alle skriver i hver deres tempo! Held og lykke (fra en der selv skriver SRP)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  Hvad synes du om koncerten med Tina Dickow? Jeg er selv rigtig stor fan af hende, og har også været til samme koncert. Jeg ville dog ikke skyde på at du kunne lide hende ;-)
  Held og lykke med SRP!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Hej. Jeg kan se at du skriver om Helle Helles “Dette burde skrives i nutid”, hvilket jeg også skal skrive en stor opgave om selv – må jeg spørger hvilken litteratur du har perspektiveret til? Tusind tak for svar!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, selvfølgelig. Jeg har sammenlignet hendes roman med nogle noveller af Raymond Carver, men jeg ved, at man også kan bruge Hemingway :))

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Olivia

   Tusind tak for hjælpen! Hvor er det sødt af dig og svare tilbage igen :-*
   Hvad for nogle noveller brugte du egentlig?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den ene hed Neighbors, kan ikke huske navnet på den anden :))

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Olivia

   Ih igen, tusind tak for svaret!:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAVING FUN WITH SONY XPERIA Z3 COMPACT