SRP & SØNDAG SOUNDTRACKS

ET NYT PERSPEKTIV

 photo Billeder18_zpse8f933d0.jpg

Jeg har ikke elsket bloggen på det seneste. Det bliver jeg nødt til at indrømme, selvom det lyder hårdt og opgivende. Jeg har ikke haft overskud til at gå tre skridt fra min seng til min computer på mit skrivebord, selvom der ligger utallige fine billeder klar til redigering. Jeg har undret mig meget over situationen, undret mig over at have efterladt bloggen som en ligegyldig forglemmelse bag i mit hovede.

Jeg tror, at jeg blev bange. Bange for ikke at være god nok, spændende nok, fashion nok, personlig nok, visuelt dygtig nok, men vigtigst af alt, følte jeg mig tom for ord. Og så holdt jeg bare op, fordi jeg tænkte, at det var lige meget, når jeg ikke havde noget spændende at skrive. Jeg blev ked af det, fordi nogen sagde, at jeg er blevet kedelig og uinspirerende. Og det er udelukkende, fordi jeg er så selvkritisk, at jeg bare blev enig med vedkommende. Og så var der noget med, at jeg fremstår overfladisk, fordi jeg har skabt en identitet gennem min blog. Og det gav mig bare sådan en dårlig smag i munden, at jeg slet ikke kunne få mine fingre til at samarbejde med tastaturet. Nu lyder det måske, som om jeg ønsker jeres accept af dette, eller gerne vil have nogle flere “du er en god blogger” smidt efter mig. Men sådan er det ikke. For det er netop ikke håbet bag min blog.

Jeg skriver det her til jer, fordi det er vigtigt for mig at understrege, at bloggen er nødt til at være det sted, hvor jeg må og kan skrive, når jeg vil, og om hvad jeg vil, med de billeder, jeg vil. Jeg ønsker at se mig selv som en person med mere på hjertet end smukke billeder og æstetiske blogposts, og jeg ønsker for alvor at kunne SKRIVE på min blog. Det var jo en af de største grunde til min start af bloggen i stedet for videoerne. Jeg elsker billeder, men jeg elsker at skrive mindst lige så højt. Og det er, når jeg skriver, at jeg føler mig tæt på jer. Jeg kan godt lide tanken om at skrive noget om gymnasiet, om personlighed eller om noget så stort som livet, at det får en plads i jeres bevidsthed som en god tekst, der satte tanker igang. Jeg vil ikke være “hende den overfladiske med blogger identiteten”, for jeg er sgu mere end det, og jeg tænker over mange andre ting end dyre tasker og ASOS udsalg. Og jeg tænker meget. Rigtig meget.

Jeg hader følelsen af at begrænse mig selv for at opnå et eller andet resultat, som ikke har den effekt, jeg ønsker. Og jeg har for alvor måtte tænke over, hvad det er for nogle “gevinster”, jeg ønsker at opnå med min blog. Jeg er kommet frem til det for nogen chokerende resultat, at jeg ikke vil anden gevinst end at skinne igennem som værende det jordnære menneske, jeg rent faktisk er bag alle de dér Instagram followers og snak om udtryk og nye ting. Det skræmmer mig, at nogen tænker andet om mig, men jeg forstår det godt. Jeg har noget at gemme mig bag, og det er jeg kommet til at udnytte. Undskyld. I har mig tilbage.

34 kommentarer

 • Vicki Birkmose

  Jeg var der før – og jeg er her sku stadigvæk!
  Jeg synes du er en igennem fantastisk blogger, og elsker at følge med i din hverdag (dette er min mening om dig, og det har den været siden jeg startede med at følge dig! Så intet “selvmedlidenhed” på det punkt). Jeg synes, at i og med at det er din blog og dig der styrer den, så skal du også bestemme og skrive hvad du ønsker og føler for!
  Jeg vil i hvert fald blive ved med at følge med, lige meget hvad emnet omhandler :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda L. H.

  Amalie, det er fuldstændig i orden – som fast læser, siden du begyndte, føler jeg næsten, at jeg kender dig. Der lyder også underligt, haha. Men, du er og bliver en helt formidabel blogger! Min absolutte yndlings, lige meget hvor lang tid der går mellem dine indlæg – og hvad de drejer sig om. Du skriver så fedt. God aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica $

  2tally min yndlingsblogger! Keep up the good work, Amalie :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Du er sku den dygtigste blogger, og jeg synes det er så fedt, at du faktisk også har talent for teksterne, udover din fede stil og flotte billeder. Indlæg som disse er altså dejlige, og du er en af de bedste bloggere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Tranholm

  Jeg giver dig nu den kliché “jeg har fulgt dig siden starten” strofe du sikkert kender så godt, men i mit tilfælde er det rent faktisk oprigtigt. Jeg er heller ikke typen der blander sig eller kommenterer på alle mulige forummer, jeg er mere den passive type der nyder dine indlæg i fred og ro. Men jeg blev rent faktisk vemodet af at læse overståede. Jeg vil gerne ærligt indrømme at jeg har savnet noget mere personligt som den Amalie du var for et par år tilbage, men omvendt ville jeg til enhver tid foretrække den fantastiske kvalitet og dit unikke “Copenhagen udtryk” som du formår at gøre til dit helt eget, og det er SÅ inspirerede for en lille jyde med storbys abstinenser som mig. Det jeg egentlig prøver at sige er at der er mange som muligvis er passive men stadig holder utrolig meget af dine indlæg, så du må for alt i verdenen ikke miste modet. You go girl.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Du er fandme sej du er, Amalie. Så flot at du tør være ærlig og skrive sådan en god blogpost. Modent og sofistikeret. Jeg har fulgt dig i lang tid og det bliver jeg ved -selvom der så går lidt længere tid mellem indlæggene
  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Selvom jeg ikke selv er blogger, kan jeg sagtens sætte mig ind i dét med nogengange at blive stemplet lidt som hende med bloggen der oftest omhandler outfitbilleder og ASOS udsalgsshopping (siger ikke, at din blog udelukkende omhandler det), og kan sagtens se det fra dit perspektiv, at det nogengange må være frustrerende, at ens blog og instagram kan give folk et forkert eller forvrænget billede af hvem du er. Og nogengange glemmer man også som læser til hvilken som helst blog, at personen bag skriblerierne og indlæggene med de flotte billeder er en virkelig person som alle os andre med følelser og tanker. Som blogger viser man jo oftest kun de postive sider af ens liv såsom billeder af dyre drinks i det københavnske natteliv, lækre køb fra ASOS, svedige billeder nede fra fitness world, sin nye Balenciaga taske ja you name it. Men du Amalie, jeg synes faktisk altid du har været god til netop ikke kun at vise de positive og festlige sider af dig selv (ved godt du har en del events, byture og lækre køb i kalenderen), men jeg ved også, at du har hårde dage på gym og dage hvor du ligger i sofaen med din laptop og bare har brug for ro. For sådan er mennesker, og du er også blot et menneske, selvom jeg ved hvor mange der ser op til dig og elsker at følge med i dit liv (inklusiv mig selv selvfølgelig). Dét har du altid været god til at lægge vægt på, så du ikke bare bliver en “flot pige på instagram der desuden også driver en modeblog”. Så tak Amalie og husk det er okay at ha sine off dage, selvom du er en anerkendt og dygtig blogger!
  Kys og god aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chanette Laurberg

  Det er post som dette der gør at jeg følger dig. Din ærlighed er så inspirerende og smittende. Du er helt klart en af de større inspiration kilder til min kommende blog.

  Et godt råd: du går i 3.g, så kom til så mange timer du kan her på det sidste, for bare det at du er der, gør en hel del. Det ved du jo nok godt, men jeg hader at se folk lave den samme fejl som jeg gjorde. Held og lykke, jeg elsker din blog :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Kristensen

  Efter sådan et indlæg er der vist ingen tvivl om, at du er alt andet end overfladisk! Super velreflekteret og modigt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan virkelig følge dig i alt det du skriver! Jeg blogger selv hovedsageligt om mode, og man kan nemt blive bange for om folk ser det som overfladisk – for det er jo overhovedet ikke meningen bag.
  Du skriver forresten virkelig godt, bliv ved med det! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Hej Amalie – din blog er sindssygt god osv. og du har helt klart en af de bedste teenage blogs her i Danmark. Du gør dit arbejde rigtig godt og du er god til det du laver.

  Når det så er sagt vil jeg gerne komme med min mening (min egen personlige mening, det er kun det jeg snakker ud fra).

  Her den anden dag scrollede jeg ned af din instagram profil og det slog mig hvor perfekt og finpudset den var. Dit liv fremstår helt utrolig perfekt og trendigt og smart og fint og nyt og dyrt osv, jeg fik faktisk følelsen af at du var ret opstillet – ikke noget ondt om det, for det gør vi allesammen i en vis grad på de sociale medier, men jeg synes dog at du har taget det til det ekstreme. Fair nok, hvis dit liv virkelig kun er perfekte (håber du ved hvad jeg mener hvad perfekt.. du fremstår lige præcis som den type man gerne vil være)… og det kan jeg nogengange godt køre lidt død i. Der er ikke rigtig nogen ridser i lakken, personlighed, finurligheder, indrømmelser, sjove og dårlige sider osv. ALLE dine billeder var perfekte og fx i et outfitpost hvor du får mange kommentarer om tøjet du har på, der har du det med ikke at svare (og i know, i bliver spurgt i øst og vest om de mest latterlige ting) men i har alligevel et ansvar om at svare jeres læsere, for det er dem i lever af – groft sagt. Jeg synes at du skal tænke over at skinne mere igennem som AMALIE WESSEL, for du har massere af personlig, det beviser et indlæg som dette jo til perfektion. Det kunne jeg godt tænke mig at se mere af, istedet for perfekte opstillede billeder på Instagram med de perfekte antal likes og det perfekte tøj. Det er der så mange københavnere der har, du har alligevel meget mere at byde på end det. Jeg kan godt forstå at man bliver præget af bloggerindustrien i og med at man gerne vil vise sig selv fra den bedste side som muligt, men det er personen bag der skiller fårene fra bukkene. Håber du forstår hvad jeg mener med min kommentar, og ikke ser det som et angreb, for det er det ikke. Jeg har fulgt din blog HELT fra starten og du har forandret dig, ingen tvivl om det. Det er der intet i vejen med (alle forandrer sig, forandring er godt) men du må ikke glemme dit skønne JEG i alt det her selviscenesættelsesfis :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Søde Amalie

  Jeg synes tværtimod, at din blog har udviklet sig til det bedre gennem tiden – ligesom en vin, der kun bliver bedre med årene. Det er fedt, at du skriver om andre ting end bare tøj og mode, for det er så overfladisk. Du er en jordnær person, som samtidig er så charmerende og dejlig. Desuden er dit sprog flot, og dine tekster er altid velskrevne. Det sætter jeg pris på, for det er ikke alle bloggere, der har evnen til at skrive så gode tekster som dig. Du er alletiders blogger!

  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Du er nok den mest inspirerede blogger jeg følger. I modsætning til mange andre bloggere, virker det som om at du faktisk kan stå inde for det du skriver, og ikke bare smider en masse ligegyldige indlæg op, fordi du får penge for det. Du virker utrolig jordnær og i øjenhøjde med dine følgere, hvilket virkelig er en sjældenhed i blogland. Du er virkelig en fornøjelse at følge :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Vi glad for du tilbage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linn

  Nu har jeg fulgt dig, siden du startede med at lave videoer på Youtube. Du har været en af mine største inspirationskilder, både stilmæssigt, men i den grad også med din personlighed. Der er naturligvis sket en kæmpe forandring, siden du startede, og jeg kan sagtens følge dig i, at du de seneste måneder ikke har været den mest originale blogger. Men jeg tror ærligtalt at vi alle i en eller anden grad, bliver optaget af at fremstille vores liv som det perfekte, men til tider er det også rart at læse noget af en lidt højere “kvalitet”. I bund og grund er jeg utrolig imponeret over hvor mange kræfter og tid du igennem årene har brugt på at dele ud af dig selv. Det har været utroligt at følge dig, i takt med at jeg selv er blevet ældre og delvist har oplevet samme rejse som dig.
  Det lyder måske klamt og cheesy, men på nogle punkter har du været som en søster for mig. Med dine gym.-starter indlæg og overlevelses guides til Roskilde festival.
  Tusinde knus Linn <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katarina

  Velkommen tilbage (gamle) Amalie. Du har været savnet. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Applaus for din ærlighed.
  U go girl

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde Juel

  Søde søde Amalie
  Du skal virkelig vide at jeg elsker din blog lige som den er! Du er en vildt dygtig blogger og helt klart min yndlings. Jeg kan 100% følge dig i alt det du siger. Jeg har det på samme måde. Jeg synes faktisk din blog har udviklet sig vildt meget her på det sidste og den er meget mere personlig end den var da jeg læste med for lang lang tid siden. Bliv ved med det du gør. Vær dig selv. Det er trods alt DIN blog og DIT liv. Det er ikke “perfekte” Amalie som vi vil se, men den ægte Amalie! ;) Knus! Keep up the good work.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  For at være ærlig er det din dybe og dine interessante blogindlæg, det der gøre at jeg tildels stadig følger med på din blog. Grunden til at jeg fortrækker dig fremfor mange andre modebloggere er, at du ikke “bare” er en modebloggere. Du har så mange evner og holdninger, som du holder igen med, som til tider driver mig til vanvid! Jeg ville så gerne læse flere siders blogindlæg om dine refleksioner over dine personlige valg eller holdninger til samfundsmæssige problemer, for du virker så interessant; og virker til at have noget på hjertet! Jeg ved godt, at du hovedsagligt er modebloggere og snakker om musik and so on, men et blogindlæg til tider med lidt mere dybde, ville jeg ikke klage over :-)
  Selvfølgelig skal jeg ikke komme og fortælle dig, hvad du skal skrive om eller gøre for den sags skyld, men ville lige udtrykke min holdning!

  Håber det går forrygende og godt nytår!

  PS. Et indlæg med dine nytårsforsættere kunne eventuelt være noget, du kunne overveje ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tror desværre, at jeg har holdt igen med det for ikke hele tiden at snakke om “mig”, hvilket jo er lidt fjollet, da jeg sådan set burde være tilladt at skrive om lige præcis, hvad jeg vil. Jeg vil RIGTIG gerne fortælle om mine tanker om alle de ting, du nævner, men som nogle af de andre skriver, kræver det en del mod, da jeg jo på den måde bliver meget “nøgen” på bloggen. Der er nødt til at være en balance, så jeg ikke “giver det hele op” på bloggen. Et indlæg om nytårsfortsætter er en virkelig god idé :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Og tusind tak for de søde ord!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Barbara Østerberg Nielsen

  Jeg elsker når du er så hudløs ærlig og modig, det er nærmest det der kan inspirere mig mest! Jeg tror der er mange der kan relatere til sådan som du har (ihvertfald noget af det) og det er så rart du tør skive det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Har fulgt dig lige siden, at du stoppede med videoerne, og synes du er lige så inspirerende og spændende som du altid har været, og følger dig så længe jeg kan!
  Forsæt det du laver Amalie :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Amalie, du en rigtig god blogger! Både skrivemæssigt og billedmæssigt, og jeg håber, at du bliver ved med at blogge. Kun hvis du selv vil, og føler, at du har noget på hjertet, som du selv sagde. Du skal skrive det du vil, og så meget du vil, og så kan du ikke gøre det bedre.

  Jeg vil i hvert fald følge dig så længe du har bloggen, da du skriver nogle af de mest interessante personlige indlæg, som gør at jeg i hvert fald tænker lidt over tilværelsen, efter at jeg har læst det. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er fedt, at du er så ærlig omkring din følelse, omkring din blog.

  Jeg er dog ikke enig i, at du fremstår overfladisk osv. (hvem end der synes det), da jeg synes din blog har et super fint personligt touch, og så skriver du formidabelt godt. Det er en fornøjelse at følge med :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Amalie, jeg vil bare sige at du er min absolut yndlingsblogger<3 op på hesten, jeg glæder mig til du vinder gejsten tilbage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg syntes du er en fantastisk blogger!!

  Du kan vinde lidt selvforkælelse på bloggen goodiebag fra &otherstories samt. 500 kr dertil. Op med hovedet, din blog er suveræn!

  blacksosimple.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line BS

  Iiih hvor jeg elsker din ærlighed i dette indlæg. Jeg er ikke stødt på et lignende indlæg i nogle andre blogs på nettet – og jeg følger mange. Intet andet end love herfra! Gør som du vil, gør det, der gør dig glad. Og hvad så hvis du mister nogle læsere?! Vi der er trofaste må så bare elske dig endnu mere ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  respekt for din blog! – du laver nogle gode indlæg.

  Men jeg synes det er dårlig stil at lave konkurrencer og man så ikke får sin gevinst, når man egentlig vinder..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åha ja, det er en kæmpe fejl fra min side, men TRO MIG, de bliver sendt. Jeg har bare sindssygt travlt – det er ikke fordi de ikke kommer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg har læst din blog i 100 år og sammen med Sandra Willers blog, er din min yndlings! Jeg synes du virker som en helt cool person. Og du er både en inspiration for mig med hensyn til mode, men også med hensyn til så meget andet! Du er en helt igennem cool person, ud fra hvad jeg ved selvfølgelig! Keep up the good work!

  Og jeg har aldrig synes din blog var kedelig at læse!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SRP & SØNDAG SOUNDTRACKS