NY YNDLINGSJAM: SCARLET PLEASURE 'HEAT'

BLOGGER CRUSH: YOU BETTER BE FIERCE

 photo Desktop1_zpsnseintkn.jpg

Pictures from youbetterbefierce.dk and @kiaellegaard on Instagram

Forleden, da jeg sad og læste youbetterbefierce.dk, gik det op for mig, at jeg aldrig har nævnt Kia, som står bag bloggen, og det er en kæmpe fejl! Tilbage i år 2012, da jeg blev tilbudt at blive en del af Bloggers Delight, var det Kia, der kontaktede mig. Hun var blog community manager hos BD og kørte ved siden af bloggen fierceogfattig.dk, som jeg læste meget dedikeret (I kan forestille jer, hvor “starstruck” jeg blev, da der tikkede en mail ind fra selveste Kia fra fierceogfattig.dk). Hendes blog var faktisk den første danske blog, jeg mindes at have læst fast, og den dag i dag følger jeg stadig med i hendes interessante brug af blog-mediet. På mange måder er det Kias blogging, der har “lært” mig, eller i hvert fald inspireret mig til at køre min blog på den måde, jeg gør (thank you!!).

Kia bruger ordet fierce om det at være skarp, stærk og at ville frem i verden, og sådan vil hun gerne være med alt i sit liv, hvilket, jeg jo vil mene, lykkes hende pretty damn well. Hun er typen, der ikke finder sig i bullshit, og så har hun interessante standpunkter omkring mange emner, som hun gerne tager op på bloggen og beskriver med en beundringsværdig ærlighed. Samtidig holder hun en god balance mellem blog og privatliv, på trods af at man altid ved, hvad Kia spiser. På hendes Instagram kan man finde billeder af det vildeste #frådern mad, som altid hashtagges med et selvironisk #eatclean. Jeg er vild med den spirit!

I finder Kias blog på youbetterbefierce.dk

1 kommentar

  • Celina

    Hej Amalie

    Fantastisk arbejde du ligger i din blog. Du er helt sikkert min yndlings blogger. Jeg elsker din tøjstil, den er inspirerede og stilren, ligesom din blog. Jeg ville egentligt bare fortælle at du skal blive ved med dit gode arbejde, fordi at så skal du nok blive rigtig stor en dag.

    Hilsen Celina

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NY YNDLINGSJAM: SCARLET PLEASURE 'HEAT'