AND THE WINNER IS ... // MAGASIN

NY YNDLINGSJAM: SCARLET PLEASURE ‘HEAT’

 photo Scarlet-Pleasure_zps5hqvanot.jpg

I går udkom den nye single fra Scarlet Pleasure, og jeg havde tårnhøje forventninger allerede ved offentliggørelsen af navnet ‘Heat’, da det for mig er indbegrebet af den følelse, deres musik og de som band skaber omkring sig, og derfor forventede jeg også den vibe af sangen. Nu har jeg så hørt singlen, faktisk var jeg så ivrig, at jeg satte mig til at høre den i skoletiden (don’t tell), og jeg er totalt hooked. Jeg har allerede hørt sangen utallige gange, og man bliver sgu heated og i super godt humør på trods af tekstens længsel. Teksten udtrykker nemlig elementer af ensomhed i bylivet på trods af, at “All this champagne flows”, og der udtrykkes en længsel efter den “heat”, som kærlighed og sex bringer, men med et voldsomt lækkert beat løftes sangen til et track, man får lyst til at synge med på og danse til.

Og så vil jeg lige minde alle Scarlet Pleasure glade mennesker om, at de spiller til Fredagsrock i Tivoli sammen med Julias Moon d. 22. maj, og det bliver en kæmpe og mega heated fest!

Hør den nye single ‘Heat’ på Spotify her.

2 kommentarer

 • anne sofie

  Hej Amalie

  Jeg har et lille ønske om at du vil lave et indlæg omkring lanciers/ galla til sommer, da jeg også går i 3g på et gymnasie og står og mangler inspiration til hvad jeg skal tage på :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej Amalie,
  jeg har egentlig sendt dig følgende mail, men den skal du bare se bort fra, hvis du engang ser den :)
  Først og fremmest vil jeg gerne fortælle dig, at jeg er helt pjattet med din blog. Jeg bliver gang på gang inspireret af din stil, og selvom din stil bærer præg af en vaske ægte københavnerpige stil (som jeg i øvrigt er vild med), så formår du alligevel at gøre det til noget andet og dit helt eget.
  Derfor har jeg et lille ønske til netop dig. Selvom jeg engang i mellem synes, det er fedt at gå all in på både kjole og stilletter i byen, så foretrækker jeg altså et par lækre bukser med en flot top eller trøje. Jeg er desværre en lille smule tom for inspiration for tiden, hvad angår overdele til hverdagen, men i den grad også overdele til byture. Mit lille ønske er derfor et indlæg med inspiration til overdele til hverdag og byture. Du kan tage det op til overvejelse ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AND THE WINNER IS ... // MAGASIN