OUTFIT: NØRREBRO SATURDAY STROLL

HER SKAL DU SPISE I KBH #2

Processed with VSCOcam with hb2 preset

The Union Kitchen
Store Strandstræde 21, 1255 København K

En Instagram-klassiker, men det er fuldt forståeligt, for det er hjernedødt lækker mad. Jeg har efterhånden været der en del gange, spist noget forskelligt hver gang, og jeg har været overrasket alle gange. Menukortet er anderledes og unikt, stemningen helt i top, maden er lækker og de har endda rigtig gode drinks.

Processed with VSCOcam with hb1 preset Processed with VSCOcam with hb1 preset

Far’s Dreng
Ny Adelgade 7, 1104 København K

Lækker mad lavet på friske råvarer, hyggelige omgivelser og gode priser. Jeg har både spist morgenmad og frokost der, og begge dele var virkelig lækkert, men frokosten imponerede mest. Jeg mangler stadig at spise aftensmad der, så det har jeg til gode.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Møller Kaffe og Køkken
Nørrebrogade 160, 2200 København N

Idéelt til personen, der ikke elsker alt på en brunchtallerken og gerne vil vælge selv. Det er lækre (danske) råvarer, hjemmelavet brød og god kaffe. En rigtig hyggelig oplevelse, beliggenheden er fantastisk, og så har de min yndlingsdrik – rabarbermost.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Bertels Kager & Salon
Kompagnistrædet 5, 1146 København K

Navnet siger pretty much sig selv – her kan du spise (rigtig god) kage, sidde i hyggelige, rustikke omgivelser og drikke en god kop kaffe eller the. Min veninde spiste et stykke Oreo kage, og mit stykke er noget brownie/cheesecake/hindbær something.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Hallernes Smørrebrød, Torvehallerne
Rømersgade 18, 1360 København K
Instagram @hallernes

Jeg føler, at smørrebrød er lidt undervurderet blandt os unge, fordi vi har så travlt med insta fash mad på diverse populære caféer, så jeg takkede stort JA, da jeg blev tilbudt at komme og smage smørrebrød i Torvehallerne. Det var så lækkert, og Torvehallerne er bare et drøn hyggeligt sted, så jeg vil klart tage derhen igen.

Tilbage i januar måned skrev jeg et blogpost om anbefalinger af spisesteder i København, samt en liste over steder jeg gerne ville spise. Jeg har faktisk prøvet et par af de steder siden, men ingen af dem fortjener en plads i second edition af mine Københavner-mad-anbefalinger. Det gør alle de ovenstående steder derimod, særligt Far’s Dreng og The Union Kitchen er lækre steder, jeg kommer igen og igen.

Kan I anbefale nogle steder, jeg skal prøve at spise?

12 kommentarer

 • May

  Bare lige et tip: Bertels salon ligger også på Falkoner Allé lige overfor Fr.berg centret. Vildt hyggeligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • r

  Du skal prøve at spise is i Social Foodies! De sælger det bedste is i kbh.
  Kh fra den største is-elsker og is-kender i DK :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J.F

  Vildt fedt indlæg!
  Skal på studietur til kbh i oktober (I know ret lame i forhold til en udenlandsrejse) men 2.g på HHX i Odense på innovation går åbentbart til kbh, hvilket egentlig ikke gør mig noget, når man egentlig ikke kender byen så godt :grin:
  Jeg tænkte på om du ville lave et indlæg/eller bare kommentere her med de ting du synes er spændende at opleve i kbh? Du ved de spændende og anderledes ting man går glip af når man ikke kender kbh så godt :blush:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wedofood, Sokkelund og 42 Raw! :-)

  http://www.malenechristine.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lucca

  sokkelund – helt sikkert !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Hvis ikke du har prøvet wulff og konstalis brunch, bør du klart gøre det!! Så fedt sted, så lækkert og flot mad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej Amalie!
  Lidt ude af kontekst, men hvad størrelse har du dine mycalvins i? Og hvordan vil du sige, at sættet generelt er i størrelsen?

  Knus :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  Un Mercato ved Torvehallerne! Københavns hyggeligste og bedste sted…….. savler helt ved tanken! Så lækkert og veltilberedt med gode råvarer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvis du ikke har prøvet at spise på Halifax skal du helt sikkert prøve det, måske Danmarks bedste burgere :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: NØRREBRO SATURDAY STROLL