OUTFIT: COFFEE TIME IN NY ADELGADE

YAYOI KUSAMA: IN INFINITY

IMG_6530
Processed with VSCOcam with hb1 preset
Processed with VSCOcam with hb1 preset
Processed with VSCOcam with hb1 preset
Processed with VSCOcam with hb1 preset
Processed with VSCOcam with hb1 preset

Jeg besluttede i går aftes, at jeg ville lave et eller andet anderledes i dag, noget tid for mig selv med fokus på en interesse, som hverken har med bloggen eller sociale relationer at gøre. Og da jeg har årskort til Louisiana og virkelig gerne ville se den nye store udstilling, virkede det som en oplagt ting at gøre just me, myself and I. Udstillingen er en retrospektiv Kusama-udstilling og viser både tidlige og nye installationer, malerier i både akvarel og akryl samt psykedeliske film fra 1960’ernes New York. Produktet varierer, men udtrykket er det samme – bevægelse, farve, mønster og uendelighed går igen og drager sindet ind i et legende univers uden grænser. Sindssygt fascinerende og helt mindblowing, specielt i installationsrummene, hvor man praktisk talt står omringet af kunstværket. En helt unik oplevelse, som alle burde give sig selv, kunstinteresseret eller ej. Og så er der noget helt fantastisk beroligende over at gå rundt for sig selv omringet af et sådan univers. Det lyder helt åndssvagt, men jeg glemte verdenen udenfor og følte mig helt ved siden af mig selv, da jeg gik ud og skulle have bussen hjem. Dét er kunst.

Følg med på Instagram @amalie_wessel eller på Snapchat @amaliewessel, hvis I vil være first to know, når jeg gør sådan nogle skøre ting.

11 kommentarer

 • Amy

  Netop derfor er det bare røværgeligt at bo i Jylland, vil SÅ gerne se udstillingen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh øv! Men den kører helt til 2016, så måske du kan nå det en weekend i København eller sådan :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Så udstillingen i søndags og var også så fascineret og imponeret over den. Man bliver helt overvældet af indtryk og næsten ør i hovedet af det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Årh, bor selv i Århus, men ville virkelig gerne se den udstilling!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Overvejer virkelig at tage ind at se den!

  Jeg kom til at tænke på, om du føler dig ensom en gang i mellem, når du ikke har en hverdag som består af at se folk hele tiden som man jo gør på en uddannelse. Eller synes du at du er blevet bedre til at sætte pris på dig eget selskab? Du må meget gerne lave et indlæg om det, hvis du lyster :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er dybt fascinerende!

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lei J

  Hvor er dine pæne bukser fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Rart at man ikke er den eneste freak der tager alene på kunstmuseer, haha Var forbi i går og den er simpelthen så smuk og fascinerende! Synes generelt Louisiana har gjort det ret godt på det sidste med både Riverbed, Richard Mosse og Yayoi Kusama!

  Btw, din termokop er eminent godt kamufleret blandt de røde balloner, haha;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SÅ enig!! Har virkelig været imponeret over deres store udstillinger det seneste år :) Hahah synes selv det var lidt sjovt ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: COFFEE TIME IN NY ADELGADE