BARCELONA travel journal // DAY 1

BARCELONA travel journal w/SAS // DAY 2 & 3

IMG_9143 kopi-001
IMG_9020 kopi-002
IMG_9047 kopi2-001
IMG_9137 kopi-001
IMG_9259 kopi-001
IMG_9291 kopi-001

Vores anden og tredje dag i Barcelona var klart dagene med mest udforskning af byen, selvom vi på vores anden dag valgte at sove længe, men det havde jeg intet imod, da jeg altid sover rigtig godt, når jeg er i udlandet. Jeg tror, det er noget med hovedpuderne? Vi boede på Generator Hostel, som jeg jo også boede på i Paris, og selvom det hedder Hostel, føles det fuldstændig som et hotel. Jeg vil faktisk mene, at det er federe at bo på Generator Hostel end et hotel med tre stjerner. Vi havde endda en stor terrasse med virkelig smuk udsigt over byen! Fordi vi sov længe, blev vores morgenmad til frokost på et vegetarisk sted, Flax & Kale, hvor jeg fik en salat med gedeost, der havde rødebedejuice i. Sindssygt lækkert! Og så følte jeg mig ekstraordinært sund, haha. Resten af dagen gik med shopping i gaderne omkring Ramblaen, og jeg fik shoppet meget mere, end jeg havde planlagt, så der kommer et par blogposts om mine nye køb snarest. Vores tredje dag stod på lidt sightseeing, så vi tog hen til Arc de Triomf, som er Barcelonas triumfbue, og den var et så smukt syn i det flotte solskinsvejr. Til frokost prøvede vi et tapas sted, Bar Lobo, som en af jer havde anbefalet mig, og hold nu op, hvor var det hyggeligt og lækkert (sidste billede). Og Instagram værdigt, haha! Det eneste vi ikke nåede, som jeg ellers havde håbet på, var at få lavet en tatovering, så det må blive i Kbh, men det havde været så nice i Barcelona, for vi så ret mange cool steder i de små gader.

Ligesom med min rejse til Paris og Berlin var jeg afsted med SAS Ungdom, som er et tilbud til alle unge under 26 år. Man kan bestille flybillettere til lavere priser, blot man er medlem af Euro Bonus, og det er helt klart noget, man burde benytte sig af oftere. En forlænget weekend i en storby i Europa behøver jo ikke være en meget dyr fornøjelse, og man kan også spare penge på de større rejser til resten af verden. Det giver så meget inspiration og ny energi at gå i andre omgivelser og få nye indtryk, så jeg vil i hvert fald gøre mit bedste for at rejse så meget som muligt. Også selvom det kun er weekender i ny og næ.

[Blogpost 4/4 i samarbejde med SAS.]

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BARCELONA travel journal // DAY 1