JEG LUKKER OG SLUKKER PÅ UBESTEMT TID

Gul fashion giver forårsfeber

gul forårsfeber

H&M top // Ganni bra // Ganni tee // Ganni panties // CDG tee // Adidas shorts

I filmen Nordkraft bruges farven til at karakterisere, hvordan Tilde er lidt småskør, da hun kun går klædt i den farve. Da man var barn, fik man at vide, at påklædning i denne farve var risikabel, fordi den tiltrækker hvepse. Og i trafikken er den en in-between farve mellem kør og stop. Farven er gul, og den er blevet SS16 sæsonens it-farve. Fordi det er en så stærk farve, forestiller jeg mig den som et enkelt item i garderoben, der kan komplimentere outfits holdt i sort og hvid. På collagen har jeg samlet favoritterne fra nogle af mine hyppigt besøgte webshops, og havde jeg overskud på kontoen, ville jeg byde foråret velkommen med den ikoniske tee fra CDG. Men når det handler om en tendensfarve, der måske kun holder denne sæson, får jeg lidt forårsfeber ved tanken om et økonomisk dyk forårsaget af gul fashion i den prisklasse. Et billigere alternativ kan selvfølgelig være den klassiske 101 tee fra Nørgaard paa Strøget, som er kommet i to forskellige gule nuancer. Af en eller anden grund er de bluser tidsløse, uanset farve.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG LUKKER OG SLUKKER PÅ UBESTEMT TID