Fem (gode) grunde til at tage på højskole

Outfit: Relaxed fit, straight leg jeans

want to wear

Han Kjobenhavn solbriller // Weekday bomber jacket // Wood Wood jeans //
H&M tee // Onitsuka Tiger sneaks

Relaxed fit, straight leg er nøgleordene for de jeans tendenser, der hersker over moden i gadebilledet. Og så har den lyse denim farve virkelig sat sig fast. Derfor er det også et item, der er værd at investere i, specielt når det kommer til kvaliteten, da de jo gerne skal holde mere end én sæson. Højt på listen over brands, der formår at have både kvaliteten og det eftertragtede look med, står Acne Studios, Wood Wood, Vetements og Weekday, som alle har deres take på den afslappede buks. Jeg går hovedsageligt efter et cropped look, fordi det gør sig enormt godt med et par fede sneaks og er mere sporty end den klassiske jeans længde. Specielt fordi sokken kommer til syne, og her kan man jo så kombinere med enten et par tennissokker eller glimmerstrømper. Eller brune ankler, når vi når dertil.

På collagen ser I et bud på, hvordan jeg ville style et sådan par jeans for at opnå et enkelt, sporty denim look. Outfittet her er desuden et godt eksempel på, hvordan man kan opbygge sin garderobe med både items i den dyrere ende og items fra highstreet-butikkerne. På den måde opnår man forhåbentlig en balance, hvor man har råd til flere af de looks, man ønsker at sammensætte. Eller flere af alle de sneaks, man går og drømmer om (og det er mange).

5 kommentarer

 • Randi

  Hej Amalie! Har du flere ideer til sneaks, som ville være en god investering denne sommer? Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline Henningsen

  Kender du til ANYWEAR? i så fald har jeg brug for din hjælp! I forbindelse med mit bachelor projekt har jeg udformet et spørgeskema. Det tager maks 3 minutter at besvare og det vil være en stor hjælp:
  http://goo.gl/forms/D7iUvIyZfh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Ville bare lige tilkendegive at jeg synes det er OVER MEGA FUCKING FEDT at du er tilbage!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et outfit jeg gerne så i min garderobe, haha.
  Jeg er glad for at du er tilbage!

  http://fairestaddiction.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hey Amalie, tænkte at jeg lige ville sige, hvor fedt det nye “univers” virker! Din blog var utroligt god før, men efter at have læst de indlæg der har været so far, virker det her bare helt vildt gennemført! Er sikker på at det er en ny yndlingsblog ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fem (gode) grunde til at tage på højskole