Sneakerdrømme: Supreme x Nike Air Max 98

Serie: Dét skal du høre på RF16 #2

rf16 serie

Her kommer andel del af min serie om al den musik, man skal gøre sig selv en tjeneste at opleve på Roskilde Festival 2016. I dette blogpost er der fokus på rap, og det er en genre, der kræver lidt planlægning i år. Langt de fleste af de vigtige rap/hip-hop navne spiller nemlig om fredagen, så nogle navne clasher desværre. Nogle af dem clasher iøvrigt med navne som Scarlet Pleasure, Liss, M83 og Tame Impala. Fredag bliver et hektisk musikprogram!


Wiz Khalifa
Det her er en koncert, jeg skal til for stemningen og oplevelsen mere end for musikken i sig selv. Den 28-årige amerikanske rapper er bedst kendt for sangene ‘Black & Yellow’, ‘Young, Wild & Free’, ‘See You Again’, den seneste ‘King of Everything’ og selvfølgelig clåb-hittet ‘We Dem Boyz’, som helt klart vil sætte gang i crowdet, når han er med til at åbne festivalens musikprogram onsdag d. 29. juni.


Future (HAN HAR AFLYST OG ERSTATTES AF SCHOOLBOY Q)
Nayvadius DeMun Wilburn er navnet, og den amerikanske rapper beskrives som en af de dominerende stemmer inden for rap. En status, han har formået at udvikle på blot 20 måneder ved at udgive en bølge af seks projekter. Jeg kender ham bedst for sin collab ‘What A Time To Be Alive’ med Drake, der blandt andet indeholder de to hits ‘Jumpman’ og ‘Big Rings’, men jeg ser frem til at opleve hans solo værker også. Det bliver fredag d. 1. juli.


S!vas
Han er dansk rapper med iranske rødder, og de fleste kender ham sikkert for monster hittet D.A.U.D.A., der rappes på såkaldt ‘perker-dansk’ eller ‘ghetto-dansk’. I år 2014 vandt han en DMA for årets danske urbanudgivelse, og samme år spillede han på Apollo på Roskilde Festival. Nu vender han tilbage til festivalen, og han har et nyt album med. Dét, og andre interessante ord om hans musik, kan man læse mere om i dette interview på Soundvenue. S!vas spiller fredag.

Læs det første blogpost i serien om lytteværdig musik på RF16 her.

3 kommentarer

 • Kristine

  Super fed serie, gerne et til indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hvor har du købt din Gosha Rubchinskiy jakke henne? Og hvad gav du for den? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amaliewessel

   Jeg har købt den i Mads Nørgaard, og den kostede 2600 kr. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneakerdrømme: Supreme x Nike Air Max 98