Jeg tager mit hjertebarn tilbage

DISTORTION OUTFIT & PROGRAM: NØRREBRO

Distortion

HVISK øreringe // NØRGAARD PAA STRØGET bluse // ENVII bæltetaske //
MADS NØRGAARD nederdel // NIKE sneaks // KORTKARTELLET plakat

I morgen går det løs, når Distortion 2016 bliver skudt i gang med gadefest og kolde øl på Nørrebro. Jeg håber på en dag med høj sol, og går det i opfyldelse skal jeg uden tvivl have min forholdsvis nye denim nederdel fra Mads Nørgaard på. Den er nem at integrere i garderoben, fordi den går til det meste, og så er slitagen en rå detalje, der fungerer som super lækkert modspil til blandt andet de mange søde striber fra Nørgaard paa Strøget. Et lille tip til de køligere timer: Hav et par strømpebukser med i tasken, de fylder jo ikke så meget, og er nemme at få på, selvom man ikke har et omklædningsrum i nærheden (hvis man altså har nederdel på, selvfølgelig). At fryse er en af de værst tænkelige tilstande, når man er til gadefest!

Angående dette års program for gadefesterne på Nørrebro, har jeg ikke de store planer, udover én vigtig optræden jeg bare ikke må misse. Det er Artige Ardit, der optræder på Hip-Hop Scenen, det er kl. 17:50, og det bliver første gang, jeg skal se ham. Jeg GLÆDER mig! Derudover har jeg en svaghed for clubber-tendensen henne hos TooManyLeftHands på Jupiter scenen, så der skal jeg nok også et smut forbi ..

[Dette indlæg indeholder affiliate links.]

4 kommentarer

 • Marie

  Fed nederdel!!! Og mega lækkert at have dig tilbage!!! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det dejligt, at se du er vendt tilbage, selvom jeg nu rigtig godt kunne lide den “melon-blog” du havde gang i :-D
  xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Amalie

  Det er super fedt, at du er tilbage på bloggen! Jeg har været læser på din blog i lang tid, så det glæder mig meget 😉 Tillykke og held og lykke med “genåbningen”.

  De bedste hilsner fra mig ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg tager mit hjertebarn tilbage