WISHLIST: DREAMING OF THIS FOR NOVEMBER

TUESDAY TUNES: KINGS OF LEON “WALLS”

kings-of-leon-walls-2016-2480x2480Kender I det, at bestemte album kendetegner bestemte perioder i ens liv? For mig vil Frank Oceans første album for eksempel altid minde mig om tiden mellem 9. klasse og 1.g, James Blakes ‘Overgrown’ album vil altid minde mig om min første Roskilde Festival og den “kærlighed”, jeg mødte dér, og jeg kan mærke, at Kings of Leons nye album også bliver sådan et, jeg vil blive lidt nostalgisk ved, når jeg lytter til det igen om nogle måneder eller år. Det er måske lidt føle-føle, men noget musik rører mig virkelig dybt, til et punkt hvor jeg er i en helt anden verden, eller hvor en gåtur hjem gennem Vesterbro i regnvejr bliver fuldkommen magisk. Det er svært at forklare, hvis I ikke selv kender det, men det håber jeg, at I gør, for det er ret unikt, når musik kan gøre sådan ved en. Det er specielt sangene ‘Over’ og ‘WALLS’, der rører noget i mig på det her album, og jeg tror bestemt, at mange kan relatere til indholdet i sangene.

Jeg er vild med, hvordan Kings of Leons lyd er blevet mere “moden”, ældet på en ret fin måde, og det er knap så uregerligt, som det for eksempel kan synes på ‘Only By The Night’ albummet, som om lysten er blevet til stærke følelser, der rører dybt. Det er selvfølgelig bare min tolkning.

Er I også vilde med albummet? Eller hvad hører I for tiden?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

WISHLIST: DREAMING OF THIS FOR NOVEMBER