MINE JULEGAVEØNSKER 2016

NYE SNEAKS PÅ BLACK FRIDAY

rezetstore

ADIDAS COURT VANTAGE sneaks // NEW BALANCE MRT580JK sneaks //
REEBOK CL NYLON VINTAGE sneaks

I morgen er det jo dagen for den berygtede Black Friday, hvor vi alle skal gå amok i vilde tilbud på ting, vi måske egentlig ikke har brug for. Jeg er allerede så overvældet af alle de nyhedsmails, jeg har fået om sindssyge tilbud på diverse webshops, så jeg har faktisk mistet overblikket. Men én ting er sikkert, man kan altid bruge nye sneaks, og dem skal man selvfølgelig kigge efter hos Rezet Store fra kl. 20 i aften (24. november), hvor der er mindst 25% at spare på et virkelig godt udvalg. Rezet Store har lavet en lille feature med mig og to andre seje bloggerdamer, som I kan læse her. Vi snakker lidt om vores sneakerfavoritter, og hvorfor de er så fede.

Jeg vil forresten også lige huske at sige, at deres weblager ikke er det samme som lageret i butikkerne, så en af butikkerne kan sagtens have din størrelse, selvom den er udsolgt på webshoppen. Og så vil jeg ellers bare ønske jer en god og fredelig Black Friday med dejlig shopping. Husk fornuften, og køb nu kun noget lækkert, ik’.

[Dette post indeholder affiliate links.]

   

4 kommentarer

 • Frederikke

  Hej Amalie jeg vil lige hører hvilken str dine new balance er i? :) hvordan er de i str?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De er str. 40,5, og den størrelse bruger jeg i alle sneaks, men jeg kan selvfølgelig ikke svare på, om det samme vil gælde for dig :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silje

  Hej Amalie, jeg tænkte på om du stadig har planlagt et review på den der Self Sun Face Bronzing Gel Tint fra Clinique? Går nemlig og overvejer, om den skal på ønskelisten til jul :) ps, fedeste blog!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

MINE JULEGAVEØNSKER 2016