WANT TO WEAR: EVERYTHING ON SALE

2016 BLEV ÅRET, HVOR JEG …

År 2016 lakker mod enden, og når jeg ser tilbage på alt dét, jeg har oplevet, og alle de beslutninger, jeg har truffet gennem året, bliver jeg helt forbløffet over stadig at have begge ben på jorden. Det har virkelig været et vildt år, jeg har været i øst og vest, og meget af året har jeg også været præget af nogle ting, som jeg ikke vil komme meget nærmere ind på. Men det har gjort, at jeg ikke altid har kunne nyde alle mine oplevelser 100%, så det må være et af mine største mål for år 2017. At lære at slappe af i mig selv og nyde at være til stede dér, hvor jeg er. Men nu et tilbageblik på år 2016, som blev året, hvor jeg …

… sagde farvel til bloggen, opsagde min kontrakt med Bloggers Delight og affandt mig med ikke længere at skulle være en del af blogmiljøet. Med andre ord: Var godt på vej til skør.

aaret-der-gik-hoejskole

… d. 3. januar flyttede ind på Vallekilde Højskole, og var der på et seks måneder langt ophold, hvor jeg studerede journalistik, mødte fantastiske mennesker og lærte utroligt meget om mig selv.

aaret-der-gik-jorden

… udfordrede mig selv og rejste til Jordan, hvor jeg tilbragte en uge sammen med mine højskolevenner og organisationen Dignity (Dansk Institut Mod Tortur). Det er helt klart den uge på hele året, hvor jeg har spist allermest hummus, falafel og fladbrød.

aaret-der-gik-col

… meldte mig som frivillig hos Clean Out Loud på Roskilde Festival, som er et projekt, Vallekilde Højskole står for. Jeg var redaktør for vores pressegruppe, og brugte meget tid på at ligne en, der hellere ville høre musik for mig selv, haha. Jeg skulle i virkeligheden bare være i stand til at høre folk, når de ringede om pressemøder og besøg udefra.

aaret-der-gik-scarlet

… stod foran Orange Scene i komplet ekstase, da Scarlet Pleasure indtog scenen, og oplevede denne dér særlige følelse af lykke, der suser gennem kroppen, når en koncert er rigtig god.

aaret-der-gik-berlin

… rejste til Berlin og besøgte min far i hans nye lejlighed. Det kom der denne video ud af.

ny-header_2

… genåbnede bloggen, underskrev ny kontrakt med Bloggers Delight og gjorde mig mange tanker om bloggens form og udtryk, men endte med at sætte mig for bare at gøre og skrive om, hvad jeg føler for. Bloggen er mit kreative frirum.

aaret-der-gik-bornholm

… var på dansk sommerferie på solskinsøen Bornholm, hvor jeg blandt andet oplevede en fantastisk koncert med The Minds of 99 på Gæstgiveren i Allinge.

aaret-der-gik-cbs

… blev optaget på CBS, og begyndte at læse HA(kom.), som er en erhvervsøkonomisk kommunikationsuddannelse. Det har både skabt glæde og frustration, og været meget lærerigt.

… holdte mit første foredrag om at udnytte de sociale medier til positiv, personlig udvikling, og mit næste bliver faktisk åbent for tilmeldinger. Holder jer opdateret på det!

aaret-der-gik-frb

… fløj fra reden og flyttede hjemmefra til et værelse i en skøn lejlighed med postnummer Frederiksberg C, og det kunne ikke være bedre!

… blev en del af et nyt blognetværk sammen med nogle af Danmarks sejeste bloggere, som jeg bliver inspireret af hver dag. Vi hedder Society B, og til det nye netværk fik jeg lavet denne video.

Til sidst i dette indlæg vil jeg gerne rette en stor tak til alle jer, fordi I er så fantastiske at være vendt tilbage til bloggen efter dens genåbning, eller bare fordi I har fundet bloggen. Jeg værdsætter alle jeres kommentarer, og jeg elsker, når bloggen fungerer som et socialt og kreativt forum. I er seje og søde, og det skal I have tak for.

2 kommentarer

 • Anna

  Jeg er virkelig glad for du genåbnede din blog, du har faktisk altid været min yndlingblogger. du er så realistisk og nede på jorden, og elsker at du også skriver om de ting, som vi alle oplever, fx minusting men også at du ikke lige har råd til at køve det du vil. Det må du gerne blive ved med i 2017!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   Jeg er helt enig! Tit kan det blive lidt for overdrevet og voldsomt med en ny taske/sko whatever til 10.000 hver måned, fede ferier og luksus på første klasse på den lyserøde sky. Fedt man har råd til det, men bare ikke en realistisk verden for mange. I hvert fald Ikke for mig, som studerende med fritidsjob og ingen rige forældre ;) Og minusting oplever vi alle vel :)
   Tak for dig Amalie og din ærlige nede på jorden blog !! :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WANT TO WEAR: EVERYTHING ON SALE