2016 BLEV ÅRET, HVOR JEG ...

DETAILS: BARBIE SHOES & CUT OFF JEANS

img_0764_2img_0762

SPONSORERET AF ASOS.COMDAISY STREET heels // CHEAP MONDAY jeans

Jeg er taget hjem til Frederiksberg i dag, fordi jeg skal ud og indånde noget Københavner-luft igen, og så er der også et socialt liv, der lige skal plejes lidt efter mine mange dage på sofaen hos mor, haha. Det kommer formentlig til at involvere noget café-kaffe efterfulgt af et glas vin eller to. Ved min dør ventede en pakke fra asos.com, som jeg har glædet mig som et lille barn til at modtage, fordi de skønne lyserøde sko var i pakken. Jeg har kigget på dem længe, og ja, jeg ved godt, at de ligner en kopi af et par Gucci sko, men jeg er ikke millionær, og nægter lade det stå i vejen for, at jeg kan gå i smukke sko. Udover at danse rundt i dem i håb om at gå dem til inden i morgen aften, har jeg vild optur over at have fundet et par skinny jeans med voldsomt trævlet cut off, for det har jeg også været på udkig efter i lang tid. Resten af mine køb vil selvfølgelig komme på bloggen løbende, for jeg har sgu fået fat i det igen, det dér med gode fund hos ASOS.

1 kommentar

  • Sara

    Jeg er helt forelsket i de lyserøde sko! Så Barbie som det kan blive jo 😍

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2016 BLEV ÅRET, HVOR JEG ...