OUTFIT INSPIRATIONSSERIE: NYTÅR

KEEP AN EYE ON: GRATIS DRINKS

img_0334

SPONSORERET AF HEAPS DRINKS: Jeg har lavet min egen gif, how cool is that? Der er ikke noget mere nedern end dårlige blitzbilleder, så jeg gik i mit kreative hjørne og fandt en Wessel klassiker, nemlig en video, hvor jeg drikker en drink, hvilket mine venner ofte påtaler, at jeg gør for ofte. Altså filmer mig selv drikke en drink. Men i dag kommer det til gavn, for jeg skal nemlig fortælle jer om noget super smart, jeg efterhånden har benyttet mig af en del gange, siden jeg kom på SU. Nemlig gratis drinks. Men ikke de dér gratis drinks, man får af en fyr, som man efterfølgende bruger aftenen på at flygte fra, nej nej, de her gratis drinks kan man helt selv få fat i blot ved en app. I kender måske allerede til Heaps, og deres lillesøster-app hedder altså Heaps Drinks, hvor de tilbyder en gratis drink på udvalgte barer rundt omkring i København og Aarhus, hver gang man går ud. Senere er der så andre gode tilbud, man kan benytte sig af, og på den måde kan man strukturere sin bytur, så den bliver langt mere blid ved kontoen.

Jeg har fået Heaps Drinks til at lave en kode til jer, ‘amaliewessel’, og med den får I 30 dages prøve på app’en, så altså 30 gratis drinks. Hvis I så skal ud med jeres veninder, kan I alle indtaste koden ‘amaliewessel’ i app’en, få 30 dages adgang til app’en og dermed 30 gratis drinks hver. Det er dælme smart. Samtidig får I så adgang til en hel masse gode tilbud. Det er lidt ligesom Netflix, bare en abonnementservice med drinks i stedet, og der er lige nu over 50 barer i København og Aarhus, som er tilgængelige på Heaps Drinks, så udvalget er stort.

HVAD OG HVORDAN?
30 dages adgang til Heaps Drinks.
1 gratis drink om dagen i de 30 dage.
Andre gode tilbud.
I bruger koden ‘amaliewessel’, når I registrerer jer.

Ha’ nogle fantastiske byture!

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

OUTFIT INSPIRATIONSSERIE: NYTÅR