WANT TO WEAR: LOW DR. MARTENS

KEEP AN EYE ON: PERSUEDE

img_0208

PERSUEDE CLIFF bracelet // PERSUEDE WRECKED ring // 
PERSUEDE NAKED 
ring // PERSUEDE CROSSROAD ring

Det er evigheder siden, jeg sidst har lavet et blogindlæg i min KEEP AN EYE ON serie, som går helt tilbage til før min pause fra bloggen, men nu er der en oplagt mulighed for at påbegynde serien igen. Hvis man har læst med gennem flere år, kender man højst sandsynligt til min gode ven, min sparringspartner, min inspirations- og motivationskilde, Patrick Pankalla, som gennem tiden har hjulpet mig med billeder, design, bloggens udtryk og inspirerende snakke. Nu er dagen kommet, hvor det er min tur til at hjælpe ham ved at bede jer holde rigtig godt øje med det nye smykkebrand PERSUEDE. Patrick har simpelthen designet sin første smykkekollektion, mærket hedder PERSUEDE, og der er knoklet så benhårdt på æstetikken, at det næsten skræmmer mig, hvor godt et øje Patrick har for den slags. I skal gøre jer selv en tjeneste at tjekke både Instagram-profilen @persuedestore og webshoppen ud, hvor smykkerne selvfølgelig kan købes. Min rolle i processen har været som assistent på et fotoshoot med to upcoming modeller, som Patrick valgte til kampagnebillederne, og så tager jeg selvfølgelig også del i influencerkampagnen, som billedet i det her indlæg er fra, men selvfølgelig er intet af det her sponsoreret.

Indtil d. 12. december kan I forresten spare 10% på jeres køb med koden XMAS2016.

I kan også like Persuede på Facebook for updates om rabatkoder, nye designs etc.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WANT TO WEAR: LOW DR. MARTENS