DETAILS & THE PINK HOODIE

LATELY #1

lately

Der har været stille på bloggen i alt for mange dage nu, og jeg hader egentlig at starte et blogindlæg med den sætning, men det er nu altså bare sådan, landet ligger. Der sker sindssygt meget i mit liv lige for tiden, både ting, I kommer til at høre om, og ting, jeg vælger at bearbejde i det private. Derfor har jeg åbenbart haft brug for lige at trække stikket til bloggen i nogle dage, selvom det egentlig på ingen måde har været bevidst, for oftest får jeg jo min energi og motivation fra bloggen. Men der er blevet truffet nogle store beslutninger i ugen, der gik, og det har krævet al min energi at tage mig af det. Anyway, jeg er midt i eksamensperioden, og der er kun to tilbage nu, så når de er overstået, går jeg på meget lang juleferie! Det glæder jeg mig afsindig meget til. Jeg har lavet en collage med nogle snapshots fra min hverdag de seneste to uger, nogle af dem har I måske set, andre er fra min private Snapchat profil, for eksempel den lækre Urtekram sæbe de havde stående på en bar, jeg var på som et af mange stop på en bytur i onsdags. Min humor altså .. Og så kan jeg sagtens se, at avocadomadderne på Atelier September er rigtig pæne, men jeg synes faktisk, at mine egne hjemmelavede smager bedre, selvom de ikke er nær så flotte. Gilmore Girls er jeg stadig (for) optaget af, og jeg er nået et godt stykke over halvvejs i sæson 4, så jeg håber på at blive færdig inden årsskiftet, så jeg kan starte det nye år med en ny serie. Jeg overvejer lidt et HBO medlemsskab faktisk? The Affair skulle være ret god?

Nå, det var lige latest news fra mig. Jeg håber, I har det fantastisk og nyder december!

   

4 kommentarer

 • Cecilie F

  Hej Amalie,
  Tillykke med at du snart kan nyde en velfortjent juleferie!
  Den trøje du har på på din instastory, men den bølgede kant. Hvor kan den købes? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie B

  The Affair er SÅ god, men den er faktisk også kommet på Netflix!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, jeg er vild med The Affair! De første par sæsoner kan vist ses flere steder, men de nye afsnit (sæson 3) er kun på HBO Nordic. Westworld er også virkelig god! :)

  Held og lykke med eksaminerne og god juleferie, når du når dertil! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DETAILS & THE PINK HOODIE