WANT TO WEAR: NELLY RABATKODE

OUTFIT: CASHMERE & GOLD

1-001 2 3

SPONSORERET AF ASOS.COM:
ASOS WHITE 
cashmere knit
// BIRGITTE HERSKIND turtleneck // WOOD WOOD trousers //
ADIDAS STAN SMITH sneaks // ASOS earrings

Billederne her er fra i fredags, hvor jeg, på trods af en snert af tømmermænd, var inde i byen hele dagen, hvor jeg blandt andet mødtes med Frederikke, spiste sandwich og drak juice på Joe, skød billeder og var til et shoot for iiL7 butikken, som jeg glæder mig helt vildt til at vise jer billederne fra! Ved en 17-tiden begyndte jeg at miste min stemme, og da jeg nåede til Scoop Models xmas party om aftenen, var jeg så hæs, at bartenderen gav mig en drink med ingefær. Lige pt har jeg stadig ingen stemme, og jeg har faktisk brugt hele weekenden i sengen med masser af the og rigtig mange afsnit af Gilmore Girls. Og det nye og sidste afsnit af SKAM selvfølgelig!

Jeg håber, I har haft en mere begivenhedsrig weekend!

   

6 kommentarer

 • Sine

  Hey, cool outfit. Jeg har længe gået og ledt efter de perfekte bukser – og dem du har på fra Wood Wood ligner nogle jeg kunne være meget interesseret i. Er jeg mon så heldig at de er købt fornyligt?? Og hvilken størrelse og pris?
  p.s jeg er først kommet rigtig i gang med at følge bloggen igen efter din pause, og wow et comeback, fedt !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sine,
   Bukserne hedder Patricia, og de er stadig at finde på nogle få hjemmesider. De er desuden på udsalg de fleste steder, de kan findes. Prøv ad med en Google søgning. Jeg mener at have givet 800 kr. for dem på udsalg, og jeg har dem i en str. 36 :) Tusind tak for de søde ord om bloggen!! Det er jeg glad for :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Nim

  Vil du ikke giv en anmeldelse af det sidste afsnit af SKAM? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Må være ærlig at indrømme at jeg har været lidt skeptisk omkring den sweater lige siden jeg så den på din collage, men du styler den til perfektion!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

WANT TO WEAR: NELLY RABATKODE