OUTFIT: CASHMERE & GOLD

UGENS PLUS- & MINUSPOINT #8

img_0365

INDEHOLDER AFFILIATE LINKS

I sidste uge fik I et ‘på det seneste’-indlæg i stedet for min ugentlige opsamling, hvor jeg kaster plus- og minuspoint til begivenheder eller lignende, der er foregået i ugens løb, og nu har jeg igen været væk fra bloggen i hele fem dage, så en opdatering skal der til! Men I skal ikke snydes for endnu et indlæg i min serie, så lidt life-update er kastet ind i denne uges plus- og minuspoint:

MINUSPOINT til at have mistet stemmen. Det startede som sådan en semi-charmerende hæshed, der kunne indikere, at jeg er en sjov pige, som bliver inviteret til så mange julefrokoster, at min stemme er medtaget af snak og skønsang. Nu kan det ikke engang kaldes hvisken, og jeg har slet ikke været til julefrokost. Det forstyrrer btw mine jobsamtaler.

MINUSPOINT til at være så caught up i mit eget tankemylder, at bloggen igen er blevet forsømt. Der er næsten styr på de ting, der forårsager tankemylder i mit hovede, så forhåbentlig aktiviteten på bloggen stiger snarest. Jeg vil helt vildt gerne frem til at have energi til bloggen dagligt igen!

MINUSPOINT til situationen i Aleppo. Det er hjerteskærende, at de civile, herunder børn, er nødt til at blive evakueret fra deres hjem på grund af de brutale angreb. Men hvor er det godt, at evakueringerne er gået i gang!

PLUSPOINT til det faktum, at en tunnel kan være cool og smuk. Den på billedet gik jeg gennem på vej til en jobsamtale i torsdags, og der var selvfølgelig et oplagt instamoment lige dér.

PLUSPOINT til, og her mener jeg koloenorme pluspoint til The Weeknd på Roskilde Festival 2017! Argh, jeg glæder mig for sygt. Selvom jeg ikke er ellevild med det nye album, bliver det stensikkert en fed oplevelse, og jeg er faktisk ret hooked på ‘Secrets.

PLUSPOINT til de her fashionable jeans, jeg endelig fik købt forleden. De sidder lidt mere tight på mine lårbasser, end de måske er tiltænkt, men jeg er vild med dem!

PLUSPOINT til at være sådan en voksen type, der til jul i år har ønsket sig spisebord, stole, et fåreskind og bøger, herunder alt fra denne af Ulla Terkelsen til denne om Lêlês gadekøkken.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

OUTFIT: CASHMERE & GOLD