ONSDAG & FURRY FRIENDS

3 HVIDE SNEAKS TIL DIT FORÅR

sneaks

SPONSORERET AF ASOS.COMASICS GEL LYTE sneaks //
ADIDAS STAN SMITH sneaks // REEBOK sneaks

Jeg glæder, glæder, glæder mig til forår, bare ben, Aperol i solen og hvide sneakers, og selvom kalenderen stadig siger januar, er jeg allerede begyndt at tænke på, hvad jeg gerne vil købe til min forårsgarderobe, så jeg tænker, at jeg måske ikke er den eneste? Hvide sneaks er for mig helt essentielt, og jeg har allerede et par stykker, blandt andet de hvide Stan Smith med velcro, som virkelig er den ultimative forårs- og sommersko, da den både er stylish og praktisk til en sæson, hvor man jo hopper ind og ud af skoene hele tiden, når man er på stranden og lige skal hente is, fylde vandkanden op til grillfesten eller have en smøg og et glas hvidvin på terrassen ved sommerhuset. Norj, hvor kan jeg ikke vente, haha! Jeg får helt lyst til at planlægge sommerferie allerede nu, men måske det lige er tidligt nok, når skøjteriet ved Frederiksberg Runddel ikke engang er slut endnu. Men shopping, det er det aldrig for tidligt til!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ONSDAG & FURRY FRIENDS