OUTFIT: DRØMMEJAKKEN TAGER TIL INDRE BY

DET VIDSTE I IKKE OM: FREDERIKKE EGEL

16010390_10211064794233862_142220567_o

Det er ikke så ofte, at jeg involverer andre end mig selv her på bloggen, men det skal der laves om på, og det skal blandt andet ske i fællesskab med Frederikke. Jeg får rigtig mange spørgsmål omkring venskaber i blogverdenen: Findes det overhovedet, er man veninder, er man kollegaer? Så jeg håber, at det her projekt kan belyse, hvordan vi både er veninder, og hvordan vi også er kollegaer, der sparer med hinanden. Frederikke tænker på en måde, som for det første hjælper mig enormt meget til at tro på mig selv, og hun motiverer mig også altid, når vi er sammen. Man er virkelig heldig, hvis man har Frederikke som veninde, for hun er nemlig lige dele seriøs, som hun er sjov. Til at starte med har Frederikke og jeg sammen udarbejdet fjorten spørgsmål, vi har bedt hinanden svare på, og fordi vi begge er lidt skøre typer, skulle spørgsmålene selvfølgelig være lige så, men først lidt generel info om Frederikke:

Navn: Frederikke Egel Alder: 23 år Bopæl: Den flotteste lejlighed i Ørestad Beskæftigelse: Blogger Kendetegn: Bomber jakke og støvler Instagram: @frederikkeegel

1. Hvilke(t) spørgsmål hader du at besvare?
Spørgsmål som: “Hvor mange penge tjener man som blogger?” Svar: “Hvad rager det dig?”. Sprøgsmål som: “Skal du snart studere igen?” Svar: “Ikke hvis jeg kan slippe for det”. Spørgsmål som: “Så du ‘lever’ bare af at skrive om dit nye tøj og make-up?” Svar: “Nej. Er det måske det eneste, jeg skriver om?” Doh! Jeg ved ikke, om det bare er mig, der er nærtagende, men spørgsmål som disse føles virkelig irriterende, fordømmende og grænseoverskridende for mig, hvorfor jeg hader at få dem stillet. Særligt af personer jeg ikke kender og ikke normalt deler sådanne informationer med.

2. Hvad er den sidste ting, som du har fikset?
Jeg har skiftet gassen i vores sodastream.. Haha.. Og malet en hylde guld i stedet for sølv. Jeg er ikke den store ‘fikser’, så jeg har ikke som sådan fikset noget, der var gået i stykker. Udover den hjemmelavede pizza, som jeg i går glemte at putte ost på (så er den nærmest ødelagt). Jeg måtte derfor skære osteskiver af vores Havarti ost og smide ovenpå. Kan man kalde det at ‘fikse’?

3. Hvilken sang ville du betale penge for aldrig at høre igen?
‘Kun For Mig’ af Medina. Jeg synes, at den sang er så irriterende. Musikken, teksten, stemmen. Normalt kan jeg ret godt lide Medina, men ikke lige den sang. Og tilsyneladende elsker alle andre den sang, så den bliver altid spillet til fester..

4. Hvad var din yndlingsleg som barn?
Jeg elskede en leg, som vi kaldte gadefange, hvor der var en person, der skulle fange de andre, inden de nåede over på den anden side af vejen. Og så byttede man plads med den, man fangede. Alle skulle være på rulleskøjter, så det var lidt mere udfordrende. Det var vildt sjovt, og alle børnene i kvarteret legede med næsten hver aften.

5. Hvilken dressing skal der på din salat?
Jeg foretrækker faktisk salat uden dressing. Men hvis der skal dressing på, vil jeg helst have coleslaw dressing. Den smager virkelig godt. Men ellers er en klassisk creme fraiche dressing heller ikke at tage fejl af. Det er ikke så tit, at man finder en coleslaw dressing, der ikke allerede er hældt udover coleslaw salaten, så der spiller creme fraiche dressingen lidt mindre kostbar på restauranter og caféer.

6. Hvad var den sidste løgn, du fortalte?
Jeg fortalte min kæreste, Mark, at jeg i fredags tog en arbejdsdag derhjemme for at arbejde, men i virkeligheden lå jeg og så Devious Maids i 7 stive timer og fik intet produktivt udrettet.

7. Hvilken Joe & Juice juice er du? Og hvad siger det om dig?
Altså min favoritjuice derinde er Pick Me Up… Meeen når man er på 5. år i et parforhold, ville det måske lige være offensivt nok at sige, at den beskriver mig som person. Til gengæld ville Stress Me Down, som minder om Pick Me Up i smagen, nok passe meget godt på mig, da jeg har en tendens til at have mange bolde i luften, arbejde utrolig progressivt samt altid køre i et højt tempo Sometimes I just need to stress down.

fullsizerender

8. Hvad ser lækkert ud, men smager forfærdeligt?
Fisk. Alt slags fisk. Det ser virkelig lækkert ud, men smager (og lugter) forfærdeligt.

9. Hvis du blev udfordret til en duel, hvilket våben ville du så bruge?
En tryllestav, så jeg kunne lamme min modstander og snakke vedkommende til fornuft. Eller bure vedkommende inde. Så ingen kom til skade, men jeg vandt.

10. Hvad er den underligste drøm, du har haft? (søvn)
Min seneste drøm var faktisk virkelig underlig. Jeg drømte, at jeg skulle på højskole, hvor jeg skulle bo på værelse med en fyr, der hed Ali. Jeg måtte ikke bo sammen med Mark, selvom vi begge var på højskolen. Mark skulle i stedet for bo på værelse med Eddie Redmyan (ham der skuespilleren). Ret smart, at jeg i min egen drøm godt på sove sammen med andre drenge, men Mark må ikke sove sammen med andre piger. Hæhæhæ. Nå, men jeg blev gode venner med min roomie, Ali, og han ville have mig med ud og køre en tur i hans bil en aften. Lige pludselig er vi i gang med at røve en bank og skynder os tilbage til højskolen. Højskolen blev gennemsøgt af FBI, så jeg gemte mig i sengen inde hos Eddie Redmayn (Øh? I stedet for i min egen seng eller i Marks seng? Well..) FBI kom og ledte efter mig (og fandt mig), men fordi jeg lod som om, at jeg sov, så ville de ikke tage mig med på stationen, og så vågnede jeg. Hahaha. Virkelig mærkeligt!

11. Ville du fortælle mig, hvis jeg havde noget i ansigtet eller tænderne?
Ja, altid. Jeg siger altid til mine venner og veninder, hvis de har noget, og jeg håber også, at de altid siger det til mig. Jeg har faktisk også engang sagt det til en fremmed. Det blev hun meget glad for.

12. Hvis du skulle beskrive dig selv med en sang, hvilken ville det så være?
Miss Independent med Ne-Yo, selvfølgelig. Need I say more?

13. Hvad står øverst og nederst på din bucket list?
Allerøverst står der, hvilket nærmest også er min livsfilosofi, at jeg vil leve af noget, jeg elsker at lave (og blive rig på det). Men det er lidt langsigtet, så hvis det skulle være noget, der kan opfyldes indenfor nærmeste fremtid, så vil jeg utrolig gerne tilbage til Australien, hvor jeg har rejst i 3 måneder for 4 år siden, sammen med Mark. Jeg vil vise ham det fantastiske land. Nederst står der, at jeg gerne vil eje mindst én Chanel taske mere. Jeg ved endnu ikke hvilken, men jeg skal have pengene stående til at kunne købe en. når jeg falder over den perfekte. Der går bare lige lidt tid, til jeg har det…

14. Hvilken historie fortæller dine forældre altid om dig som barn?
De fortæller altid om alle mine skader, jeg fik som barn. Jeg har været en rigtig vildbasse, der har fået hul i panden, hul i øjenbrynet, hul i læben, brækket en arm og i mine senere år en brækket næse og overrevet korsbånd. Mine forældre joker med, at vi har haft vores eget klippekort til sygehuset. Haha.

I kan læse Frederikkes indlæg om mig her! Husk iøvrigt at smide et like på min Facebook-side for at få mine indlæg i dit newsfeed.

2 kommentarer

 • Line

  Hej Amalie

  TAK for så mange gode indholdsrige indlæg, du bare spytter ud! Det er super dejligt. Specielt som overspringshandling fra eksamenslæsning, hvor jeg klikker ind flere gange om dagen for at tjekke, om du har lavet en nyt godt indlæg. De ord skulle bare lige have med på vejen. Fortsæt det gode arbejde :-) Kh Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Line,
   Tusind tak for din helt vildt rare kommentar! Det er så fedt med ros for noget, man arbejder ihærdigt med :) Du må have al held og lykke med eksamen <3 Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: DRØMMEJAKKEN TAGER TIL INDRE BY