UGENS PLUS- & MINUSPOINT #12

KEEP AN EYE ON: WESTMARKET CPH

img_1816img_1820

SPONSORERET AF WESTMARKET

Jeg har i weekenden været ude og pynte en husmur på Oehlenschlægersgade på Vesterbro for at skabe lidt larm om noget helt fantastisk, der sker på Vesterbrogade på torsdag d. 26. januar. Selvom jeg har postnummer på Frederiksberg, bor jeg nærmest også på Vesterbro, eller jeg skal i hvert fald ikke gå mange skridt for at være på Vesterbrogade, og jeg benytter mig af mange af de muligheder, der er i det område, specielt hvad angår mad, som I nok har set på min Instagram @amalie_wessel noget mere end et par gange, haha. Nu åbner så det rene paradis for én som mig, nemlig en stor madhal, og den kommer til at have så mange muligheder, at jeg slet ikke ved, hvordan jeg skal formidle det til jer. Ej, jeg glæder mig så fucking meget! Der kommer til at være marked med råvarer, vin, brød, kage og den slags, og så vil der være streetfood, barer og take-away, hvor jeg særligt ser frem til Duck It, Ris8 og Mamemi. Jeg tror også, jeg skal forbi Churros & Donuts, for det lyder bare vildt lækkert og hyggeligt at gå rundt på Vesterbro med noget sødt og godt selskab. Jeg har allerede plapret til alle mine venner om det her, siden jeg fik nyheden, og jeg glæder mig så meget til at vise dem, hvad jeg har gået og snakket om de seneste uger.

På åbningsdagen på torsdag vil der hele dagen være god musik, blandt andet med Le Gammeltoft som DJ fra kl. 17:00, og så vil der være talks af seje mennesker som Thomas Rode (fucking lækker jo), Thomas Herman og Anne Hjernøe. Snoren klippes kl. 10:00, og der vil være goodiebags til de første 200 gæster. Hvis ikke jeg skulle på arbejde, ville jeg stå klar!

DU KAN VINDE ET GAVEKORT PÅ 800 KR.!

Hvis du også har lyst til at tage din familie, kæreste, venner eller veninder med under armen i Vesterbros nye foodcourt, skal du helt sikkert deltage i min give away, hvor jeg udlodder et gavekort til WestMarket på 800 kr., som for eksempel kan bruges på pizza hos Mamemi og cocktails hos Bar1620 for blot at nævne én af de mange muligheder.

HVORDAN DELTAGER JEG?

 1. Like Amalie Wessel og WestMarket på Facebook.
 2. Skriv en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller mig, hvor du vil bruge gavekortet og med hvem. Du finder oversigten over de forskellige stande her.
 3. Husk at skrive en gyldig email, så jeg kan kontakte dig, hvis du er den heldige vinder.

86 kommentarer

 • Julia

  Hvis jeg bliver den heldige vinder, så skal jeg helt sikkert forbi Street Sushi og/eller SMAG med min søde mor :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg skulle helt sikkert købe nogle lækre ting i blandt andet Frugthuset og Charlie & Co. Ligeledes vil jeg tage min gode veninde under armen og nyde en lækker omgang risotto hos Ris8. Det fortjener hun efter en hård eksamensperiode.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Årh der er jo alt for mange muligheder, men jeg ville nok bruge gavekortet hos Street Sushi, SMAG og/eller Bar 1620, men helt sikkert sammen med min dejligste veninde, som “desværre” flyttede til KBH for et par år siden. Er sikker på at to mad-hoveder som os, sagtens kunne bruge det gavekort :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor vildt! Det ligger mega tæt på mig, og jeg anede ikke at det kom. Tak for tippet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linn

  Hvis jeg var så heldig at vinde gavekortet, ville jeg smutte forbi Sliders and Stuffed Potatos for en lækker middag, og efterfølgende nyde en drink på Two Socks. Inden hjemturen ville jeg sandsynligvis samle en buket op fra WestBlomst!
  Og hele oplevelsen skulle naturligvis deles med min kæreste.
  linn_wollesen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg bor selv på Vesterbro, så jeg ville nok drikke kaffe med min mor på Coffee Studio. Derudover ville det nok kunne supplere mit SU-madbudget at spise flæskestegssandwich fra Muh and Oink :-) Og måske drikke en øl med min veninde på Bar 1620 Beer & Cocktail :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thit

  Åh jeg ville elske at vinde! Jeg ville dele med mine søde studieveninder eller min mor, som snart kommer på besøg fra Nordjylland.
  Jeg elsker mad, lækre råvarer og gode smagssammensætninger, hvilket streetfoodkitchens her i København rocker for vildt! Jeg er studerende, og som du nok har erfaret, er det ikke lige penge man har flest af. Det ville derfor være vildt fedt at få et gavekort til sådan et lækkert sted, når ressourcerne ikke rækker så langt ellers!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville tage min ven, der bor på Frederiksberg under armen og bruge gavekortet hos “Kød og Bajer”, som hel sikkert er noget for ham og invitere min efterskoleroomie på juice hos Juices & Shakes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  åhh det er den perfekte konkurence. Jeg deltager normalt ALDRIG i noget, men når det nu er min nabo WESTMARKET (eller Toves galleri som det har hedet hele min barndom) det handler om – beliggende overfor min gamle folkeskole, bliver jeg simpelthen nødt til at deltage. Jeg er et ægte Vesterbro-barn, som i, jeg er født og har boet her hele mit liv. For et par måneder siden flyttede min bedste veninde med sin familie ind i en lejlighed beliggende over WESTMARKET-arkaden/passagen og hun har simpelthen hørt på en konstant vinkelsliber og etc igennem hele vores SRP skrivning her i December. Så jeg har bare så lyst til at overraske hende med dette,sige at det har været det hele hver og få drukket en masse drinks på Bar 1620 Beer & Cocktail i et sidste og hårdt gym- år, hvor man godt kan have brug for at virkelighedsflygte lidt, for derefter at tage de moralske tømmermænd sammen næste dag på Fuel over en kaffe. Anyway spår jeg, at vi uanset kommer til at købe alt for meget derfra i forhold til, hvad vores gym-finanser ellers tilsiger os at vi burde – med dette, kunne vi gøre det med lidt bedre samvittighed <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille S

  Uha, så mange gode boder! Hvorfor har jeg ikke hørt om det sted før?
  Tænker lidt at alle boderne skal prøves, men helt klart Super Bao, da jeg fik bao til min studenterfest og er helt vildt med det! Jeg vil tage min mutti under armen og holde en mor/datter dag, da det efterhånden er meget lang tid siden at jeg har set hende. Samtidig kommer der også nogle gode minder frem :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg behøvede ikke engang at trykke på linket, før jeg vidste hvor jeg først ville bruge gavekortet – nemlig Churros & Donuts! Elsker churros, haha! Derudover ville jeg helt klart også gå lidt amok med noget sushi!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oline

  Jeg vil rigtig gerne invitere min mor med ud på Westmarket. Hun allerede har nævnt for mig, at hun synes, at det lyder lækkert med en ny slags “papirø-streetfood”, som ovenikøbet ligger tættere på os, og som også har åbent i vinterhalvåret. Krydser fingre :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara Lade

  Jeg ville tage min søde kæreste under armen, og helt sikkert besøge Curry Nation, da vi begge er helt vilde med asiatisk mad. Bagefter ville vi sikkert kigge forbi Bar 1620 Beer & Cocktail, og lige få en lækker cocktail.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Bøgild

  Jeg ville tage mine veninder fra min nye klasse med hen til Super Bao. Elsker kinesisk. Mmmh<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  På en grå og kedelig mandag drømmer jeg mig til sol, strand og lækker mad på Caribien. Hvis jeg skulle være så heldig, at vinde gavekortet vil jeg tage min kæreste med på Caribs og drømme videre, indtil vi en dag får råd til drømmerejsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie V.

  Jeg synes, at det er så fedt, at WestMarket kommer!!! Nu er jeg født og opvokset på Vesterbro, og kender derfor til den “hal” WestMarket kommer til at være i, og tror, at efter de mange projekter, som der har været, så er dette projekt et der holder!! Så hold kæft jeg glæder mig!!!

  Hvis jeg nu skulle være så heldig at vinde, så ville jeg helt sikkert tage min familie med :D Meeeeen jeg kan simpelthen ikke bestemme mig for, hvor jeg vil bruge gavekortet, da jeg synes, at der er så mange gode muligheder, at det simpelthen er for et svært valg :o

  Men måske drinks ville være lækkert hos Bar1620 efter en god pizza hos Mamemi. Det ville i hvertfald ikke være dårligt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sally

  Hvis jeg skulle blive så heldig og vinde, ville jeg helt sikkert tage forbi Tapas Street og Street Sushi, med en veninde eller min søde mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathe

  En af mine bedste veninder flyttede til københavn for lidt over et år siden, og jeg har ikke været for at besøge hende endnu, så hvis jeg vandt ville jeg hoppe direkte på tog til københavn, hive hende under armen og så skulle vi helt sikkert forbi Curry Nation og få lækkert indisk mad. Resten af aftenen ville gå med at sippe gin drinks på Two Socks hvor vi ville snakke på livet løs (og få en lille skid på). Eventuelle tømmermænd dagen derpå skulle helt sikkert kureres med pizza fra Mameni og hjemturen skulle nydes med nogle lækkerier fra Churros og Donuts for det lyder bare ikke som noget man skal gå glip af! Ej hvor er jeg lækkersulten nu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanie

  Jeg ville smutte forbi Smag efterfulgt af en kop kaf’ hos coffee studio med min veninde Simone. Vi er alt for dårlige til at nyde en stund sammen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Uh, det lyder som et lækkert og let tilgængeligt alternativ til Papirøen! Hvis jeg var så heldig at vinde gavekortet, ville jeg invitere mine søde veninder fra gym ud og spise sushi hos Street Sushi og bagefter drikke lækre cocktails hos Bar 1620 Beer & Cocktail. Vi kæmper alle med den klassiske 2.g-vinterdepression, så det kunne være nice med lidt ekstra forkælelse :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Ville tage min søde kæreste ud og spise lækkert hos street sushi, inden den igen står på masser af læsning og studie, når det nye semester starter :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilia Maria Wich

  Jeg ville helt sikkert tage min søde kæreste med forbi street sushi eller duck it! Det lyder bare så lækkert

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg skal helt sikkert have min søde kæreste med, som elsker curry! Så vi skal da helt sikkert på curry nation!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • juliana

  Hvis jeg bliver den heldige vinder, så vil jeg klart bruge pengene til Street Sushi eller Mamemi- Italiensk pizza – For hvem elsker ikke pizza og sushi? Jeg ville invitere min søde bror og hans kæreste med! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ella

  Jeg er ret så vild med søde sager, så ville blandt andet bruge gavekortet på GUILTY. Da jeg ikke spiser kød krydser jeg fingre for at der er nogle af boderne der har lækker vegetarisk mad og jeg ville nok invitere min efterhånden, lidt halvgamle søster med :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, for en lækker konkurrence. Det vil jeg mega gerne vinde. Jeg vil tage min kæreste fra New York med. I efteråret købte vi en lejlighed på Vesterbro. Desværre er Danmark ikke så åben, så mod alt forventning, var min kæreste nød til at forlade landet og tage tilbage til NYC. Det har været meget hårdt. Han nåede altså kun at bo i vores nye lejlighed i to uger. Om en måned kommer han endelig tilbage, og det vil være for fedt at nyde hinandens selskab langt om længe, i vores nye neighborhood med fantastisk mad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og nåå ja: vi vil besøge “Muh and Oink” i Westmarket, simpelthen fordi min kæreste elsker dansk mad og i særdeleshed flæskesteg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie K

  Starte med at drikke mig fuld på Bar 1620 og dagen efter spise mig tyk i en flæskestegssandwich fra Muh and Oink – uden at føle skyldfølelse, for hallo – gratis mad! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jennifer

  Flytter til Kbh til sommer og tror jeg glæder mig lige så meget til dette rene paradis, som du selv kalder det!

  Jeg ville tag mine to gode veninder med (som i øvrigt også flytter med til Kbh) hvor vi på en lækker sommeraften i august, skal fejre at vi forhåbentlig er kommet ind på det studie vi ønsker og nyde vores ankomst til den perfekte by!
  Vi skal helt klart starte ud med Street Sushi og efterfølgende Bar 1620 Beer & Cocktail :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Jeg vil helt sikkert skulle forbi Street Sushi, Guilty, Juice & Shakes og Fuel – hmmmm jeg tror måske ikke at de 800 kr. rækker ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jeg ville helt sikkert besøge Malbeck Vinbar og få et lækkert glas vin samt nyde en god omgang risotto hos Ris8. Min veninde og jeg flytter til København til sommer. Derfor ville jeg ovenpå flytte stresset, helt sikkert invitere hende med til det rene paradis :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie

  Jeg ville helt sikkert bruge gavekortet med min kæreste og bruge det på noget af alt det lækre streetfood, som jeg absolut er fan af!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie SK

  Starte med at drikke mig fuld på Bar 1620 og dagen efter spise mig tyk i en flæskestegssandwich fra Muh and Oink – uden at føle skyldfølelse, for hallo – gratis mad! :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Jeg er lige flyttet til København og vil gerne udforske alle de lækre madsteder, så det ville være perfekt hvis jeg vandt! Jeg vil tage mine søde roomies med på tur til Street Coffee og Spoon.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvornår finder du en vinder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Går i gym stort set lige ved siden af, så jeg glæder mig helt vildt til de åbner!!
  Hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg tage min mor og lillesøster en tur med derhen, da vi er stor fan af Papirøens streetfood, og WestMarket har vist lidt det samme koncept. Samtidig er det et kæmpe plus, at det er tættere på, hvor vi bor. Vi skulle helt sikkert forbi Duck It og Street Sushi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Nielsen

  Eeej så god en gave! Hvis jeg blev den heldige vinder, så skulle jeg helt klart forbi med min søde kæreste. Vi ville nok enten prøve Chuño, Sliders and stuffed potatos eller Ris8 ;)Eller Mamemi.. kan ikke vælge, haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie M Kirkeby

  Jeg ville snuppe min bedsteveninde med under armen, og smutte forbi både Mamemi og Tapas Y Canas.. vi drømmer lidt om, at komme både forbi Italien og Spanien til sommer og hvilken anden måde at skyde sommeren igang på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvis jeg vandt vil jeg tage min mor med, som kommer på ferie hos mig i København helt fra Jylland! Hun skulle forkæles med lækre drinks fra bar1620 – mojitoes er favoritten og en omgang sushi hos street sushi fordi min mor aldrig har smagt ordenligt sushi og hun fortjener ikke at gå igennem lived uden hehe <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leila

  Jeg ville bruge det i Frugthuset, da jeg elsker frisk frugt og grønt, og i Sweets & Flowers, hvor jeg vil have nogle lyserøde roser og pæoner. Det skal være i selskab med min bedste veninde, som jeg godt kan lide at være på eventyr med i Kbh. :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  hvornår finde du en vinder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara Vigh Riis

  Jeg ville bruge anledningen til at invitere min søde veninde en tur til storbyens københavn! (vi kommer selv fra det kolde Nordjylland..) Vi skulle bruge weekenden på at ose rundt og helt bestemt besøge WESTCOURT !! Jeg håber jeg vinder så jeg kan finde på en undskyldning for at tage til hovedstaden og endda spise en masse lækkert mad <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille Schrøder

  Hvis jeg bliver den heldige vinder, så skal jeg et smut forbi Tapas treat. Det skal nydes med en af mine gode veninder, hvor vi kan sidde og hygge snakke med en god tapas til :) Stille og roligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hvis jeg var så heldig at vinde, kunne det være sindssygt lækkert at bruge pengene på Bar1620. Det er sjældent at man drikker andet end papvin fra netto på grund af den halv-stramme økonomi – og drinks er jo ikke lige det punkt, hvor der skal spenderes allermest, når man er på SU. Derfor kunne gavekortet være en oplagt mulighed for at slå sig løs med dejlige veninder inden en bytur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Amalie, og tak for en mega fed konkurrence!! Jeg skal til the weekend koncert den 20/2 og ville helt sikkert invitere mig kæreste med ind og spise inden koncerten. Vi skulle enten prøve Street Sushi eller SMAG, som begge skulle være fantastisk! Håber jeg kan give min kæreste en middag :)

  julle.chr@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg bor i Aarhus med min kæreste, men i morgen og de næste dage har vi planlagt et smut til hovedstaden, og vi skal helt sikker forbi WastMarket! Det ender nok med, at jeg skal have en shawarma, og min kæreste vælger sikkert pulled duck – så det skal pengene bl.a. gå til, hvis jeg vinder gavekortet :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rosa

  Uh jeg skulle helt sikkert forbi og have churros men min churro-ven før jeg rejser i tre måneder og så ville jeg glæde mig til at komme hjem fra rejse om spise churros igen med min bedste churro-veninde, som er ude og rejse lige nu! :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mei

  Jeg ville bruge gavekortet på noget lækkert fra Street Sushi og Two Socks med min søde veninde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Golles Andreasen

  hvis jeg skulle være så heldig at vinde, skulle jeg helt sikkert inviterer et par veninder med også skulle vi ellers bare gå amok i alle de lækre steder, men Street Sushi skulle klart have et besøg. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Jeg ville helt klart tage mine bedste veninder under armen og tage forbi “Bar 1620 Beer & Cocktail” inden en god tur i byen! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvis jeg gik hen og vandt, ville jeg UDEN tvivl hive mine bedste veninder med ind og drikke cocktails hos Bar1620! For de sidste små penge ville jeg tage min søde kæreste (XD) med på Street Sushi <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hvis jeg blev den heldige vinder, så ville jeg lokke min søster (som ellers bor i aarhus) til en søster-weekend i Kbh. Vi ville helt klart tage forbi Mamemi, da vi begge elsker Italien og især pizza derfra… Og så ville vi nok også skulle forbi en vinbar eller cocktail bar som Malbeck. eller bar1620. Hun fortjener at blive forkælet, da hun er verdens bedste søster og veninde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvis jeg vandt, ville jeg bruge gavekortet med min søster på Vege lovers og Bar 1620!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg vil invitere min mor med forbi, og vi skulle helt sikkert prøve Street Sushi!! Ville være så lækkert at vinde, så fed en præmie <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille Schrøder

  Hvis jeg er den heldige vinder, skal jeg et smut forbi Tapas Treat! Elsker tapas, og de skal nydes sammen med min venind. Det er en hyggelig måde at sidde og spise og få snakket :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Kamper

  Jeg vil tage køre min dejlige mor til KBH – det nye kørekort skal jo luftes så meget som muligt – og give en god middag og en drink (til hende – vi kører virgin, når datteren styrer bilen) ;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Ascanius

  Jeg ville dele det med min skønne veninde og min dejlige søster, som fortjener at blive forkælet og jeg ser dem desværre ikke så tit, så vi skulle en tur derind og rigtig råhygge næste gang jeg kommer på besøg i København :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Ascanius

  Og det skulle bruges på Ris8, da jeg ELSKER Risotto og på GUILTY, da det bare lyder alt for lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Frøhling

  Hvis jeg bliver den heldige vinder af dette skønne gavekort, vil jeg tage min dejlige kæreste med. Vi lever begge på en stram SU, og derfor er der ikke så tit penge til overs til, at gå på en hyggelig date. Der er mange lækre steder man kan besøge, men jeg ville tage forbi Mamemi og bestille en pizza. Det lyder som et super lækkert sted!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Ingen tvivl dér. Om jeg vinder eller ej ved jeg, at jeg kommer til at svinge kortet hos ris8. Risotto er retten jeg aldrig har succes med at lave selv men spiser på farten, i varmen eller hvor fanden jeg er – en sikker vinder, favorit og en masse andre positive, rosende ord på den ret. Og når ja, nu hvor man er derinde bør man, som en selvfølge, smutte forbi Two Socks til en god gt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Uh, sikke mange skønne muligheder! Jeg ville sikkert spise middag på Vege Lovers eller Street Sushi, og så shoppe lækker te i Gilberts, for der er ikke noget bedre end ny te ;)
  Jeg ville nyde det med min kusine, som snart fylder 18, og så kunne jeg invitere hende ud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg ville tage min veninde under armen og rippe SMAG for deres lækre salater og fejre at vores 1. semester er afsluttet :) Bagefter ville vi daffe forbi Coffee Studio og sippe lidt kaffe – og måske lige slutte af med en lille drink fra Bar 1620!
  sofie_okholm@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Hvis jeg er så heldig, at gå hen og vinde den her mega fede konkurrence, ville jeg bruge den sammen med min søde kæreste, hvor vi først skulle forbi Street Sushi, og få noget lækkert mad, derefter skulle vi smage GUILTY’s lækre cupcakes og slutte aftenen af på
  Bar 1620 Beer & Cocktail med nogle drinks :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Fish & Lobster og med mine søde veninder 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Madsen

  Uhhh, hvis jeg er den heldige veinde, vil jeg klart smutte forbi Mamemi med min bedsteveninde !!! Det lyder for lækkert! Og så nyde en lækker juice fra Juices & Shakes.. Hvis der er plads til lidt mere, så vil jeg hoppe forbi GUILTY, og få en lækker cupcake! For mon ikke at der er det ;)) Det fortjener min BFF, fordi hun er på efterskole, og vi fortjener noget venindetid sammen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Så fedt! Jeg vil helt sikkert tage forbi Duck It eller SMAG med en veninde :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det hele lyder mega lækkert, jeg ville tage min dejlige kæreste med som hader at være i københavn, haha men har fået ham overtalt til at tage med når vi skal til koncert i den nye royal arena :) det ville være mega lækkert og vinde et gavekort så vi kunne spise inden på GROS eller SMAG. Tak for en lækker give away :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Jeg kunne godt tænke mig sådan et skønt gavekort fordi min veninde desværre har forladt mig og er flyttet til det store København. Jeg ser hende ikke så tit, og vi kunne derfor godt bruge sådan en rigtig tøseweekend med drinks, god mad og lange snakke om alt og intet. Vi ville nok søge mod drinks boden 1620 beer & cocktail og hapse noget indisk street food hos curry nation. Vi ville nok ikke kunne styre os, og derved bosætte os hos guilty hvor boblerne flyder og chokoladen gerne må fede alt den kan. Og så ville vi sikkert komme dagen efter igen og prøve nogle af de andre skønne boder. Dét lyder som en perfekt weekend for mig ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Teresa

  Hvis jeg er så heldig at vinde, skal jeg nok forbi Madbeck Vinbar for at få lidt at drikke, samt forbi Charlie & Co for at få nogle lækre oste ;). Jeg vil nok dele gavekortet med min kære mor og bror.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  Mine 2 bedste veninde bliver begge 19 år om et par dage, og vil i den anledning invitere dem på Mameni til et stykke pizza eller Curry Nation, efterfulgt af et par lækre drinks fra bar 1620. Tror de ville blive evigt taknemlig for en rigtig hygge/tøse dag :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg vil helt klart tage min fantatiske familie fra Jylland med, og så skal vi helt klart forbi Muh and Ionk (i fars ånd) og derefter må der være noget ved GUILTY som kan friste. Mums. Krydser fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg ville tage mine søde forældre med, som virkelig fortjener lidt forkælelse og en pause fra den ellers så travle hverdag. Det ville være så hyggeligt at spise og tilbringe tid sammen i westmarket, som jeg virkelig gerne vil besøge!! Virkelig lækker giveaway og tak for dit mega gode arbejde på bloggen! Elsker at følge med <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line D

  Omg det hele lyder jo fantastisk! Har godt set det skulle åbne, men ikke hvilke boder der var 🙈 Men nu har jeg kigget! Har fået øjene op for and, og derfor ville jeg prøve Duck it😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg ville tage mine søde Læsemakkere med som afslutning på vores semester :-) vi skulle drikke drinks på bar1620 og spise sushi!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Jeg ville tage min kæreste med, da vi begge er suckers for lækker streetfood! Gavekortet ville jeg bruge på lidt lækkert fra Duck It og selvfølgelig cocktails fra bar1620 🍹

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Klare Ottesen

  Jeg ville nok selvom jeg skrev en stand her i kommentaren starte med at gå totalt i dilemma-mode, og gå frem og tilbage mellem de utallige lækkerier af boder, savle lidt over en saftig burger, drømme om de der vilde cupcakes, men nok vælge noget sprødt asiatisk og spicy, da jeg ELSKER asianfood. Herefter ville jeg nok tilfredstille min søde tand og til købe en god kaffe.. Alt dette skulle gøre i selskab af min dejlige veninde.. <33

  Mail: Karolinekottesen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamille Andrea

  Ville helt klart tage min roomie med og så ville jeg forkæle os selv lidt da økonomien som studerende og som udeboende godt kan være stram og derfor prøve noget andet end den sædvanlige levermad eller pasta med pasta

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  Jeg ville forkæle min gode veninde, som efter lidt nedgang sidste år, godt kunne bruge lidt ekstra lækkert til at slutte årets første måned af med. Vi ville nok vælge noget street food, over i det asiatiske, da vi begge elsker asiatisk :3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Joehnke

  Først ville jeg tage på Ris8 og spise mig propmæt! Derefter ville jeg nyde en cortado og måske en omgang churros! Jeg ville tage min skønne veninde Fie med, da vi bor i hver vires ende af landet, og det ville være en hyggelig stund for os!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia

  Jeg ville invitere alle mine dejlige damer til en omgang boliviansk mad hos Chuño! Dét lyder som noget vi aldrig har prøvet før!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Danner

  Jeg vil tage mine dejligste veninder med! Vi skal uden tvivl starte eftermiddagen ud med en kaffe i Coffee Studio, derefter fortsætte til aftensmaden hos Street Sushi og så slutte aftenen af på Bar1620. :-)
  mail: katrine@jonasen.net

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg skal helt klart smage rundt! Men jeg fornemmer allerede nu, at jeg vil besøge Churros & Donuts rimelig ofte med eller uden gavekortet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Kastrup Andersen

  Jeg skal helt sikkert invitere et par veninder med til hovedstaden, for at smage en masse lækker mad, drikke nogle gode drinks og have en fantastisk tur! Hvor ville det være lækkert hvis jeg vandt! (Og selvfølgelig også en god mulighed for en lille smuttur til Kbh 😉)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura SW

  Ville tage nogle veninder med ind og smage deres lækre mad og drinks 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig til at besøge Westmarket med min veninde, når vi tager til hovedstaden for at høre the weeknd. Derfor ville det være oplagt med et lille tilskud, så vi kan nyde det skønne mad de tilbyder der <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg ville invitere min søster, som jeg lige er flyttet til vesterbro med.SU´en rækker normalt ikke til det store, så det ville være så lækkert! Jeg ville invitere hende på Vege Lovers, da vi er startet på kødfrie dage og lidt inspiration ville være skønt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS PLUS- & MINUSPOINT #12