FRA ORD TIL HANDLING: JEG KØBTE DEN SGU

MINE MEST HØRTE SANGE I 2016

img_1270Vejret kalder på indendørshygge, og i dag er derfor den oplagte mulighed for at skrive lidt om al den musik, jeg hørte i 2016, for selvfølgelig skal dagen bruges indendøre med god musik, en god film eller en god bog. Jeg har brugt funktionen på Spotify, der hedder ‘Your Top Songs 2016’, hvor Spotify har samlet alle de sange, jeg har lyttet til flest gange i årets løb. Og jeg har så udvalgt én sang fra hver af de kunstnere, som, jeg føler, har defineret mit musikår. Det er virkelig den helt perfekte playliste, for jeg elsker alle sangene, og så minder et par af dem mig om Roskilde Festival, hvor jeg blandt andet hørte Anderson.Paak og Scarlet Pleasure.

Billedet af mig som våd hund er fra tidligere i dag, hvor jeg var til jobsamtale. Jeg kom heldigvis først til at ligne en våd hund, da jeg trådte ud i vejret igen efter samtalen, og jeg føler egentlig, at det var ret vellykket. Men man ved jo aldrig med sådan noget! Fingers crossed.

Jeg håber, I er godt pakket ind, hvis I er ude, men håber selvfølgelig mest, I hygger indendørs!

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

FRA ORD TIL HANDLING: JEG KØBTE DEN SGU