3 HVIDE SNEAKS TIL DIT FORÅR

MY WARDROBE NEEDS ACCESSORIES

tilbehoer

ACNE STUDIOS beanie // ACNE STUDIOS scarf // ANNI LU earrings // TRUSS bag //
JANE KØNIG earrings // GANNI wallet (on sale)

Det behøver ikke altid handle om ønsker, der går ud over hverdagens nødvendigheder, men når man snakker nødvendigheder, behøver det dæleme heller ikke være kedeligt. Og okay, jeg mangler ikke ligefrem øreringe, men lige med undtagelse af dem kan jeg helt ærligt sige, at jeg mangler alt på collagen. Jeg ved bare ikke rigtig, om det er for sent at anskaffe hue og halstørklæde? Jeg har bare ikke kunne tage mig sammen til at bruge penge på det, men jeg mangler det hver dag. Det samme gælder en pengepung, som jeg har manglet, siden min utroligt smukke Mulberry pung blev nakket i S-toget. Det gør stadig ondt at tænke på, for jeg fik den i studentergave af min mor, så den betød ret meget for mig. Det er nok egentlig også derfor, jeg ikke har fået købt en ny, for den kan bare ikke erstattes. Men jeg skal have en ny, og lige nu er jeg ret varm på den fra Ganni, som endda er på udsalg. Måske jeg skulle se at få den købt?

I dag har jeg været på arbejde hele dagen, så det kniber lidt med at holde øjnene åbne, og det kniber endnu mere med at få rejst mig op og tage de få skridt, der er ud til køkkenet, hvor jeg virkelig burde lave noget aftensmad. Det bliver sgu nok bare til et par rugbrødsmadder for at være ærlig. Jeg har til gengæld været forbi åbningen af WestMarket i dag, og norj, hvor bliver det bare mit nye go-to sted på Vesterbro. I kan se lidt billeder derfra på min Instagram @amalie_wessel, og så skal I også huske at deltage i min give away om et gavekort dertil lige her.

Husk iøvrigt at ‘synes godt om’ min Facebook-side for updates og nye indlæg.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 HVIDE SNEAKS TIL DIT FORÅR