MINE DRØMMEKØB I ÅR 2017

NÅR JEG IKKE BLOGGER

img_1692

SPONSORERET AF ASOS.COM & INDEHOLDER AFFILIATE: OASIS trousers //
GLITTER socks (similar) // NIKE AIR ZOOM SPIRIDON sneaks

Jeg er jo blogger. Det er sådan en betegnelse, jeg har ude i byen, fordi jeg trods alt bruger så meget tid på min blog, at den altså er en beskæftigelse, jeg nævner, når folk spørger, hvad jeg laver. Det resulterer ofte i, at der så ikke bliver spurgt ind til andet, for spørgsmålet, alle mennesker gerne vil kende svaret på, er jo, hvad man tjener som blogger? Det kan vi ikke snakke om i et andet indlæg, så det kommer der ikke “mere om snart”, omvendt har man et standpunkt, til man tager et nyt, right. Så måske gør der. Anyway, jeg har fået idéen at fortælle jer lidt om, hvad jeg laver, når jeg ikke blogger. Jeg studerer jo ikke på CBS mere, så jeg føler ikke længere, at det giver sig selv, at jeg har andre ting at lave. Nu er der for eksempel gået tre dage uden nyt indhold på bloggen, og hvordan kan det ske? Har jeg så bare trillet tommelfingre og pillet mig selv i navlen i tre dage? Også det, men ikke kun det, for når jeg ikke blogger …

… tænker jeg på bloggen, at logge ind på bloggen, at skrive noget sjovt, laver noter, og har krise over ikke at kunne have en sej fashion blog, fordi jeg har så meget andet at sige også.

… arbejder jeg som vikar i en vuggestue i min hjemby, og er deltidsansat i en tøjbutik i indre by. Måske mere om det på senere tidspunkt, hehe.

… har jeg nye, smukke bukser på, som jeg bestilte hjem fra ASOS for nylig, men ikke har fået skudt outfit med (endnu). Det er dem på billedet. Er de ikke skønne?

… ser jeg X-Factor med både gåsehud og højt grin over Blachmans sjove udtalelser og person, eller ser håndbold til både familie og venners store undren, for jeg “går sgu da ikke op i sport”? Nej, jeg ved heller ikke lige, hvad det er, der gør det, men jeg er blevet så grebet af det.

… tager jeg en lur, imens det bliver mørkt, så jeg kan stresse over manglende dagslys til indhold til bloggen resten af aftenen. Jeg har prioriteterne helt i orden.

… er jeg til housewarming, ude til drinks med gym-pigerne, til gensynsfest eller bare gensynsøl med højskolen, eller i byen. Jeg har formentlig en øl, et glas vin eller en vodka-drink i hånden. Nogle byture når jeg igennem alle tre slags booze til stor fortrydelse næste dag.

… ser jeg både gode og dårlige kærlighedskomedier på Netflix, og hvis jeg virkelig vil forkæle mig selv, lejer jeg en hos Blockbuster. Nogle af dem græder jeg lidt til.

… spiser jeg rugbrød med avocado derhjemme i stedet for et insta-værdigt sted, fordi de hjemmelavede passer bedre til min økonomi. Og så smager de også bedre, når jeg har kastet med salt og pesto på dem. Jeg laver btw “kaffe med mælk” til. Super lækkert.

Håber I smider et like på min Facebook-side, hvis I vil se, hvornår jeg så blogger.

   

6 kommentarer

 • Astrid

  Hej smukke Amalie
  Dine bukser fra Asos, hvilken str. er de?
  Astrid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JFG

  Hey Amalie.

  Først og fremmest vil jeg lige dele med dig, at jeg har fulgt med i dit “univers” siden dine youtube videoer waaay back (hvor du ofte filmede med din veninde. Cecilie? Hed hun ikke det?) Nå men vil bare lige rose dig og sige “hold nu kæft!” hvor har du bare nået langt og udviklet dig med tiden! Jeg sprang desværre lidt fra lige da du startede med blogging her på Bloggers Delight (tror det var lidt svært for mig ikke, at se dig som youtuber Amalie dengang (haha, men du er jo tilbage nu! wup wup ). Men men i dag er du uden tvivl min favorit blogger! Dit indhold og stil har du ramt så rigtigt hos mig :D

  Jeg har selv haft kørt en “blog” da jeg var 14-15 år (er i dag 20) i et års tid og har de sidste mange måneder overvejet, at gøre det igen, da jeg savner det og synes det er så fed en beskæftigelse.
  Jeg har derfor lidt spørgsmål, da jeg jo er egentlig er ret newbie.

  Hvilket kamera bruger du? Eller anbefaler du?
  Hvor laver du dine fede collager med items?
  Hvor ville du oprette en blog henne? (her på bloggers delight eller wordpres/bogpost) Evt. nogle råd?

  Håber du vil hjælpe lidt, ville betyde rigtig meget hvis det kom fra dig :)
  Enten her eller evt. på min mail whateverblog@outlook.com

  Keep up the GOOD work, det er virkelig godt!

  Mvh

  Whatever blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Amalie,
  Hvor er din grønne taske fra? :)
  På forhånd tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt indlæg. Og rart at høre, at også i har bijobs ved siden af og spiser avocadomadderne hjemme pga. økonomien. Jeg gør det samme :) Arbejder som lærervikar og i butik og prøver at lave hjemmelavede latté ud af nescafé og spandevis mælk :P Det er ikke heeelt det samme, men har ikke altid råd til en “rigtig” en på caféerne. Øv!
  God aften til dig og tak for en fed blog :)
  Kh Anna fra tyvertragedien.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE DRØMMEKØB I ÅR 2017