ÅRETS FØRSTE BIOTUR: UNDERVERDEN

OUTFIT: MY FAVOURITE COMBINATION

img_0859
img_0861
img_0855

SPONSORERET AF ASOS.COM & INDEHOLDER AFFILIATE:
MONKI blazer // STORM & MARIE turtleneck // GANNI t-shirt // POPCPH skirt (similar)
NIKE AIR ZOOM SPIRIDON sneaks // ASOS earrings

Kender I det, at man lige pludselig får en åbenbaring, en af de dér sjældne, hvor man er lige ved at tro, at man aldrig vil møde en tøjkrise igen? Sådan havde jeg det, da jeg udtænkte kombinationen af tøj, I ser på billederne. Altså no kidding, jeg følte mig virkelig som et geni, da jeg så det for mig, og da det så også så fantastisk ud, da jeg kiggede mig i spejlet. Jeg ved godt, at det ikke er så populært at sige sådan noget i Danmark, men jeg føler mig virkelig smart, når jeg har det dér sæt på, og det er sgu en dejlig følelse, når der er så meget andet, der er noget rod.

I dag har jeg ordnet ærinder på Frederiksberg, I ved, sådan noget kedeligt, voksent noget som at købe kaffe til at lave kaffe i min nye stempelkande, men som jeg nyder helt vildt. De dér småting. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg bliver bare glad i låget af at løbe ærinder på Frederiksberg. Og i den forbindelse tog jeg også lige de her outfit-billeder i den bidende kulde sammen med Patrick, som jeg ikke havde set siden sidste år, haha. Pssst, øreringene er på udsalg!

Husk iøvrigt at like min Facebook-side for nye indlæg og updates!

   

11 kommentarer

 • Mathilde

  Elsker dit outfit, og det klæder dig helt fantastisk! Jeg vil bare høre, om ikke du evt vil lave et blogindlæg om din uddannelse? Altså både med konkret fakta, men også sådan pro’s and con’s ift. hvad du selv synes, for har selv overvejet den, så det kunne være mega fedt! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Danner

  Hej Amalie – jeg stor fan af din blog og synes det er vildt fedt at læse, at du nyder at se dig selv i spejlet, for det ser også niiice ud dit outfit :D

  Jeg vil egentlig bare spørge dig, om du ved hvad tekstskriften/typen din header på bloggen kaldes?

  Mvh Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitze

  Hej Amalie, kommer indlægget med din livstilændring ikke snart?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Lækkert outfit! Hvilken størrelse har du blazeren i? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser total SMART ud <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hejsa :) Hvor køber du kaffe henne? Jeg har svært ved at finde noget, der er grovmalet nok til min stempelkande, så der ikke kommer alt for meget grums i koppen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÅRETS FØRSTE BIOTUR: UNDERVERDEN