WANT TO WEAR: SPRING OUTFIT

TO SJOVE KVINDER DU SKAL FØLGE PÅ INSTA

instagram

Rigtig mange af jer kender dem sikkert allerede, men jeg ville alligevel lige lave det her blogindlæg som sådan en “hey, har I set det her”, for jeg hader selv at være den sidste til at opdage noget. Og jeg hader virkelig også, når det går op for en, at folk har det sjovt over noget, man ikke selv har opdaget endnu. Jeg har det virkelig fedt over de her to kvinder på Instagram, både fordi de er røv sjove begge to, har en fed selvironi, og så fordi de står for noget. De har et budskab, men de er hverken hellige eller selvynkende omkring feminismen. De er det bare, rollemodeller, der giver et realitetsbillede af, hvordan vi kvinder ser ud, hvad vi siger, hvad vi gør og tænker, og at det er okay. At vi i bund og grund skal være sammen om at være kvinder, og at andre må acceptere dét og os. Og det er fint at behandle med humor.

@ulrikkefalch
Stjernen fra SKAM, som siden serien også er blevet radiostjerne med egen podcast og i den grad Instagram stjerne med næsten en halv million følgere. Det er fucking mange følgere! Hun er hylende morsom, har en fed ærlighed og selvironi, og så er det fedt, at hun er så nede på jorden. Jeg er fuldstændig vild med hende, og det gør virkelig noget positivt for min selvtillid at se op til en som hende, fordi hun bare har en fed power i det uperfekte.

@celestebarber
Hendes profil er blevet populær på hendes versioner af billeder af modeller og andre stjerner, som poserer i vandkanten eller andre klichéer, og det er simpelthen så sjovt at følge med i. Jeg synes samtidig, at det er cool, at det ikke er en nedgørelse af modellen, men et humoristisk og selvironisk billede på, at kvinder er forskellige. Selvom det også samtidig gør lidt grin med nogle af de poseringer, der bliver lavet. Det nedbryder et tabu, at hun lægger billeder op, hvor hun står i undertøj ved et spejl uden at have modelkroppen. Jeg er sgu vild med det, og det har givet mig en mærkelig lyst til at tage sådan et “fuck kropsidealer”-billede og lægge på min Instagram. Jeg tør vist bare ikke helt endnu. Eller nogensinde faktisk. Haha.

Kender I til nogen, jeg skal følge?

Husk iøvrigt at smide et like på min Facebook, så du er den første til at se det, hvis jeg pludselig tør poste det dér billede. LOL.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WANT TO WEAR: SPRING OUTFIT