SERIER JEG SÅ ELLER GENSÅ I ÅR 2016

UGENS PLUS- & MINUSPOINT #10

INDEHOLDER AFFILIATE LINKS:

Måske jeg skulle begynde at lade min uge have sin ende mandag eller tirsdag? Simpelthen rykke weekenden, så jeg kan få de her indlæg til rent faktisk at være udgivet ved ugens slutning. Nå, men det her bliver jo det sidste indlæg i serien, der handler om begivenheder og tilstande i år 2016, og I kan forresten læse mit ‘året der gik’-indlæg her, hvis I har misset det. Der er et par overraskelser iblandt denne uges pluspoint:

MINUSPOINT til tendensen, at hyggen og festen falmer, så snart det bliver nævnt, at nu skal man videre. Det er som om, det sætter aftenen ned i gear, og man får det bare ikke lige så sjovt som derhjemme til “vors”. Hvem i min omgangskreds bor et sted med nok kapacitet til at bringe privatfester på banen igen? Du skal komme i sving nå, liksom.

MINUSPOINT til mit dilemma omkring, hvordan jeg får hjemmekontor og spisebord til at forenes. Jeg kan jo ikke have min iMac til at stå på mit spisebord, men jeg kan heller ikke have både skrivebord og spisebord. Eller kan jeg? Jeg må i IKEA snarest.

MINUSPOINT til at dette ellers planlagte køb ikke bliver en realitet alligevel.

PLUSPOINT til min nytårsaften. Ja, det er sgu ikke løgn. Jeg vidste ikke så meget om, hvad aftenen ville byde på, og netop derfor kunne jeg slappe af og lade aftenen gå sin gang. Jeg havde ingen forventninger, men endte med at nyde aftenen minus opkast plus nytårskys.

PLUSPOINT til den seneste udvikling i min garderobe. Se noget af det nye her, og så glæder jeg mig også til at style denne med denne blazer.

PLUSPOINT til at have en mor, der har sagt nogle kloge ting om mit syn på udviklingen i min krops størrelse og form. Mere om det på et senere tidspunkt. Der mangler jo også en opdatering på hele det dér med livsstilsændringen, så den skriver jeg snart.

PLUSPOINT til det fuldkommen latterlige og absurde i, hvor godt jeg kan lide denne her nye sang, når jeg er en pige/kvinde (kan stadig ikke finde ud af, hvad man er som 20-årig).

Og til sidst: GODT NYTÅR TIL JER ALLE!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

SERIER JEG SÅ ELLER GENSÅ I ÅR 2016