280117: LØRDAG I IKEA & SPISEBORDSDRAMA

WANT TO WEAR: SPRING OUTFIT

minimum

SPONSORERET AF MINIMUMMINIMUM jacket // MINIMUM knit // MINIMUM skirt
MARNI sandals // TRUSS clutch // PICO hairband

Jeg har nævnt det før, at jeg allerede tænker meget på forår, når jeg kigger på nyt tøj, jeg ønsker at tilføje til min garderobe, og her kommer så endnu en collage med items, jeg hellere end gerne ser mig selv være iført om et par måneder. Det er faktisk også et godt bud på nogle items, man skal investere i, altså nogle gode basics og så et par items i sjove farver til at friske det hele op. Jeg tror, man kunne komme rigtig langt med et sådan sæt!

Lige nu er jeg hjemme hos mine forældre, da jeg skal på arbejde i min hjemby de næste par dage, og det er nemmest at sove her frem for at skulle med S-toget i myldretiden hver morgen og eftermiddag. Og så er det selvfølgelig pisse lækkert og hyggeligt at spise mors mad, hænge ud i sofaen og have nogen at dele slikposen med. Jeg kan til gengæld mærke, at det påvirker bloggen rigtig meget, og det er helt vildt frustrerende, men jeg har taget min blog-notesbog med, så planen er, at bloggen ikke skal forsømmes i denne uge. Der mangler jo også nogle svar på min spørgerunde, som er åben for spørgsmål lidt endnu.

Håber I får en god uge! Smid et like på min Facebook for at blive opdateret på nye indlæg.

2 kommentarer

  • Hanna

    Hvor kan man finde den fine nederdel henne? Synes umiddelbart ikke at den er til at se på deres hjemmeside :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

280117: LØRDAG I IKEA & SPISEBORDSDRAMA