OUTFIT 090217: KJOLE & JEANS PÅ WORK

6 SANGE TIL DIN VALENTINES DAY, OG HVAD DE SIGER OM DIG

giphy

Så kom den igen. Dagen, hvor røde roser, hjerteformede æsker med chokolade og feriebilleder med caption ‘love this one’, dominerer Instagram. Jeg tror aldrig, jeg har blogget om dagen, måske fordi jeg ikke har nogen bedre halvdel at prale med, men i år er jeg kommet på denne her idé. Jeg har fundet sange, som hver især siger noget om, hvilken type du er på Valentines Day:“JEG ER ALLIGEVEL IKKE TIL NOGET FAST”-SANGEN(E)
Du er en sassy pige, svær at imponere, og du gør det ikke let for fyrerne. Det er dig, der har kontrollen, og du har faktisk påtaget dig en fuckgirl rolle, hvor du er star of the show, imens han bare må følge med .. Ja, hvem ved, hvor han har dig? Inden byen hører du selvfølgelig Cool Girl, og du synger med for at komme i det rigtige mindset. Du er the cool girl.


FORTABT I FORTIDEN-SANGEN
Du sidder alene i S-toget. Det er mørkt udenfor, og Nordhavns mange lygter lyser natten op på en melankolsk måde. Du fyrer op for noget Adele, som man jo gør, når man kommer i sit melankolske hjørne, hvor alt ved fortiden bare er bedre end lige nu. Lige pludselig virker den gamle flamme bare meget større, og var I ikke også bare helt specielle for hinanden?SUPER SINGLE & SUPER LIGEGLAD-SANGEN(E)
Single and ready to mingle, som man jo siger. Du skal bare derudaf, keep the drinks coming, vent, falder Valentines Day på en tirsdag i år? Who cares, det er sgu da vinterferie, der må være en åben klub. Du går i byen, kan lide at have det sjovt, flirter gerne en masse, men du går hjem alene, når timerne bliver sene. Måske er du faktisk så tilpas i din single situation, at du har det helt cool med at blive hjemme i dine comfy trusser og se en god film på Netflix.


FÆSTNET I FAST FORHOLD-SANGEN
Wuuuhuuu, sangen, der bliver skamspillet til enhver fest for at få gang i dansegulvet, som bliver splittet op i hvor-er-det-bare-en-pisse-irriterende-sang-når-man-er-single og lalleglade piger, der alle har kærester, som finally putter deres love on top. Du er den lalleglade pige, og du har helt sikkert lagt et billede på Instagram af jeres planer på denne dag. Ligesom du gør på jeres månedsdage, årsdage og sunday-in-bed-omg-se-min-søde-mussi-dage.


ULYKKELIGT SINGLE-SANGEN
Den er helt gal. Du bliver bare cut open igen og igen, og dit hjerte bløder, og hvis du bliver ved at drikke så meget vin, begynder dit hjerte at bløde rødvin, og din tårer bliver måske vodka? Du bruger dagen på at se romantiske film, hvor de får hinanden til sidst, dine øjne er hævede af gråd, og du slutter dagen af med at købe en selvhjælpsbog.


HELT-AFSLAPPET-SINGLE-SANGEN
Du har været igennem din dose af fuckbois, der siger det ene, gør det andet og mener det tredje, og du befinder dig nu i et stadie af accept. Du har det fint med at være single, og fokuserer din energi på andre aspekter af hverdagen. Du nyder dit eget selskab, men har også en afslappet tiltro til, at du en dag møder ham, du køber lejlighed med, og bliver gravid med. Du er den slags single, alle andre singler gerne vil være, selvom de selvfølgelig helst vil i parforhold.

Smid et like på min Facebook, hvis du vil se indlæg fra mig i dit newsfeed.

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

OUTFIT 090217: KJOLE & JEANS PÅ WORK