CPHFW DIARY

ARMCANDY WITH CLUSE WATCHES

cluse_1

SPONSORERET AF CLUSE: CLUSE ‘LA VEDETTE’ watch

Jeg har efterhånden gået rundt med mit nye armbåndsur i mange uger, og det er endelig blevet tid til at vise jer det up close! I en del år har jeg altid bare haft et Casio ur i den ene eller den anden størrelse på, og det er jo et meget sporty ur, hvilket er en fed kontrast til mine andre smykker. Men jeg er altså blevet ret vild med en mere feminin stil, og Cluse uret passer så fint til mine armbånd. Det er dermed også blevet en fast del af min hverdagsrutine, da jeg jo sjældent skifter ud i mine smykker, med undtagelse af mine øreringe. Der er også et eller andet afstressende ved at kigge på et armbåndsur for at tjekke klokken frem for at hive sin telefon op af lommen. Det ser lidt klogere og mere nærværende ud, eller er det bare mig?

cluse-moodboard

CLUSE ‘MINUIT’ watch // CLUSE ‘LA BOHEME MESH’ watch //
CLUSE ‘MINUIT’ watch // CLUSE ‘LA VEDETTE’ watch // CLUSE ‘MINUIT’ watch

Nu har jeg jo valgt et virkelig enkelt ur, så jeg ville lige byde jer lidt ind i det utroligt flotte univers, som Cluse også er. Der er så sindssygt mange smukke ure at vælge imellem, og jeg har forelsket mig i det mørkeblå ude til venstre, fordi det ville passe så fantastisk godt til min nye jakke, men også uret i midten ville klæde mine armbånd godt, tror jeg. Hvis ikke jeg var sådan et vanemenneske, ville jeg nok have mange flere ure i min samling!

Smider du iøvrigt ikke lige et like på min Facebook-side? Den er så ensom.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

CPHFW DIARY