5 DAGLIGE TRIN TIL MERE OVERSKUD

AT KØBE BUKSER SOM ET TUSINDBEN

hm-shopping

H&M jeans // H&M knit // H&M pull on pants // H&M flæsebukser

Nogen gange glemmer jeg helt, hvor meget guld der er at finde hos H&M. Det er måske især, fordi jeg ikke længere orker denne dér gå-hele-butikken-igennem-og-gøre-tre-fejlkøb, som man har prøvet så mange gange, men efter mit køb af denne kjole, som har vist sig at være sådan et item, jeg ikke vidste, hvor meget jeg manglede i min garderobe, er jeg sprunget ud i en noget større ordre. Dog på webshoppen, så jeg kan endnu ikke garantere, at det er gode køb. Det hele startede faktisk bare med en forelskelse i et par jeans, jeg egentlig ikke mangler, men som ser så fantastiske ud på Frede, at jeg også må eje dem. Ligesom med denne jakke. Hvis jeg nogensinde bliver anklaget for at kopiere Frede, så er jeg skyldig. Ej, jeg er selvfølgelig bare meget inspireret. Nå, men pludselig havde jeg fem par bukser i kurven, som så blev til tre, og så røg der også lige en strik oveni. Næsten en helt ny garderobe for meget få penge. Jeg glæder mig!

Mine eneste fredagsplaner i aften er at se x-factor (kan vi ikke please bare hoppe videre til live shows?) og spise resterne af mit bland selv slik fra forleden aften, hvor jeg var inviteret til forpremiere på La La Land hos Nordisk Film, der gav os besked på ikke at anmelde filmen før den rigtige premiere. Så hvad synes jeg mon? Jaaa, det er ikke godt at vide, haha! Tænk hvis de sagde sådan til filmanmeldere. Gad vide, hvad straffen er for at røbe slutningen?

Husk at smide et like på min Facebook-side, pleeeeeease. Hehe.

   

12 kommentarer

 • Ida

  Synes virkelig også h&m har mange pæne ting for tiden, især bukser. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise w

  Super fede ting! Hvad str. Har du bestilt jeans nr. 1?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har bestilt dem i str. 36 i håb om, at jeg kan passe en så lille størrelse haha. Frede siger i hvert fald, at de er lige lidt store i størrelsen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Filmanmeldere må som oftest heller ikke ikke udgive anmeldelsen før premieren så det er meget normalt ;)
  Men super fed ordre du lavede hos HM det kan være så svært at finde noget godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nå ja for dælen, det er da mig, der er åndssvag, og tænker på de amerikanske og engelske anmeldelser, for der havde den jo premiere for et godt stykke tid siden. Fjollet! Det kan det nemlig. Nu bliver det spændende om mine køb så også sidder godt ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anne marie

  – Hvad hedder den app, som du holder styr på din mad med? Forresten, mega fedt, at du er begyndt at blogge igen. Har virkelig manglet dig i blog-land – dine mere nede på jorden indlæg, og din lidt mere realistiske tilgang til livet, end så mange andre bloggere, som gerne vil sætte alting op på et piedestal (sorry, not sorry).
  Fed stil du er kommet tilbage med også, du står skarpere end nogensinde før, ifølge mig!
  Kæmpe cadeau, du er en stor inspiration! Synes du fortjener at vide det :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvilken størrelse har du bestilt strikken i, og hvordan er den i størrelsen?
  Og tak for en god blog, jeg nyder at følge med! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha du kommer itl at se så smart ud – skal vi ikke bare mødes til twins outfit?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

5 DAGLIGE TRIN TIL MERE OVERSKUD