290117: BOUGHT MYSELF A DRESS

DE BEDSTE TUMBLR PROFILER

tumblr

AMALIE WESSEL @ Tumblr

Jeg er blevet totalt bidt af Tumblr igen! Det kommer sådan lidt i bølger, men lige for tiden opdaterer jeg den faktisk dagligt, og jeg er egentlig blevet lidt stolt af mit moodboard, som jeg også bruger som inspiration i hverdagen. Jeg prøver i høj grad at sortere i dem, jeg følger, for jeg gider ikke se på hot bodys med eller uden bikini på hele tiden (meget af tiden dog, lol). Jeg vil gerne inspireres æstetisk, stilmæssigt og fotografisk. Jeg er blevet alt for vant til at tage Instagram billeder på den samme måde, og der synes jeg, at man kan finde mange gode idéer til fornyelse på Tumblr. Derudover er det også bare pænt at se på, altså jeg kan blive helt glad af at kigge på mit moodboard, fordi der bare er så mange pæne billeder, som giver mig lysten til at gøre noget nyt og anderledes med mine egne. Jeg ville ønske, min Instagram var så smuk som min Tumblr.

De her profiler er super inspirerende at følge og reblogge fra:

THE TENTH THING // CUSHY SUNDAYS //
SMALL GIRL BLOGGING // DANISH STREETS // LET’S CAPTURE MOMENTS //
GRØNNE DIAMANTER // TIPSY BEATS

Husk iøvrigt at ’synes godt om’ min Facebook for at se nye indlæg.

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

290117: BOUGHT MYSELF A DRESS