MIG-DAG & FORÅRSSHOPPING I MINUSGRADER

MIT NYE (FAKTISK MIT FØRSTE) ARBEJDE

Det er store nyheder, jeg deler på bloggen her til aften! Det er stort for mig i hvert fald, fordi jeg for første gang har bestået at søge job, komme til samtale og så rent faktisk få jobbet. Af jobs førhen har jeg nemlig kun haft et vikarjob i en vuggestue, så det har været meget nyt for mig at stå i sådan en proces, hvor man søger, krydser fingre, søger og krydser fingre igen. Jeg droppede jo ud af mit studie her i det nye år, og jeg skulle derfor ret hurtigt finde mig et arbejde til at erstatte min SU, men også for at få noget rutine i min hverdag, da jeg ikke fungerer så godt uden. Jeg har søgt rigtig mange jobs, og jeg endte faktisk med at score hele tre jobsamtaler, hvoraf jeg blev tilbudt to af de jobs. Men jeg har selvfølgelig kun sagt ja til det ene, som er butiksassistent i Meotine, hvor jeg så har arbejdet siden 18. januar. Og jeg er SÅ glad for det!

meotine

Nogle af jer kender sikkert allerede Meotine, da de har stor succes på Instagram, men alligevel er de en lille virksomhed, hvor man har en skøn nærhed med historien og produkterne. Lige nu sælger vi pelse, læderjakker, ruskindsjakker og diverse accessories, og jeg synes, det er fantastisk at arbejde et sted, hvor man sælger noget, der giver julelys i øjnene. Jeg ville da også lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke selv går og forelsker mig lidt i vores jakker, særligt leopardjakken ..

Husk at smide et like på min Facebook. Så bliver jeg bare så glad.

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIG-DAG & FORÅRSSHOPPING I MINUSGRADER