6 SANGE TIL DIN VALENTINES DAY, OG HVAD DE SIGER OM DIG

OUTFIT 100217: GÅTUR I SNEEN PÅ VESTERBRO

img_2548img_2546

SPONSORERET AF MINIMUM & INDEHOLDER AFFILIATE LINKS:
WEEKDAY scarf // BAUM UND PFERDGARTEN coat //
ASOS hoodie // MINIMUM jeans // DR. MARTENS boots

Jeg har budt endnu et par nye jeans velkommen i min garderobe, faktisk er det to par, for jeg har også fået disse hjem, som jeg vil vise jer på et andet tidspunkt. Det er egentlig meget tiltrængt, for det gik for nylig op for mig, at jeg ikke har et par sorte skinny jeans. Virkelig. Ikke et eneste par rigtige skinny, sorte jeans. Men nu har jeg så både et par sorte og et par mørkegrå, og de sidder fandens godt. Jeg føler endda, at jeg ser lidt slankere ud, men det har man jo også hørt så mange gange om mørke jeans, så mon ikke der er noget om det. Jeg ser mange gode outfits for mig, og jeg er sikker på, at de også bliver gode, når festivalsæsonen går i gang. Der er jeg egentlig stadig helt vildt meget i tvivl om, hvilke festivaler jeg vil med på. Jeg hælder helt ærligt mest til at “nøjes” med Distortion og Northside, da jeg gerne vil prøve Northside af, og fordi Roskilde Festivals line-up virkelig ikke imponerer mig, ikke indtil videre i hvert fald.

Hvad skal I på af festivaler, og hvorfor? Vil så gerne høre nogle andre input!

Husk iøvrigt at smide et like på min Facebook for at se mine nye indlæg.

   

11 kommentarer

 • Line

  Har det på helt samme måde angående festival! Overvejer kraftigt at springe Roskilde over i år og give Northside eller Tinderbox en chance.. Roskilde er mere blevet en vane fremfor lyst til at se kunstnerne, for mig i hvert fald – sådan burde det ikke være ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er helt præcis sådan, jeg har det! At det er en meget dyr vane, som man gør, bare fordi “det er Roskilde”, men jeg vil da egentlig gerne bruge mine penge på en festival, hvor jeg får nogle gode koncerter at se :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  først og fremmest stor ros til din blog! er så glad for du valgte at starte den op igen. Egentligt går min spørgsmål på din snapchat?? har du sådan en man kan følge offentligt? Har prøvet at støve en op, men det er ikke lykkedes :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg synes helt sikkert at du skulle overveje, at tage til Bornholm til Wonderfestiwall. Det er meget intimt og småt, men formår stadig at være rigtig god på musikfronten! Det bliver kun bedre, hvis man slæber et par veninder med til øen. Der findes endda en combi-pakke, hvor du kommer direkte fra Hovedbanen til festivalspladsen, så man ikke selv skal bøvle med at finde billetter, transport osv. Som Bornholmer anbefaler jeg den til alle og vender selv hjem hver sommer for at være med, selvom jeg bor på den anden side af vandet. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Tag på Northside! Virkeligt!
  Jeg skal afsted for fjerde år i træk og har hvert år snakket om Roskilde men droppet det igen på grund af at NS rammer plet næsten hver gang! Derudover er det 1) rart at have et værelse at komme tilbage til 2) spise virkeligt god mad ved siden af at have muligheden for drinks, øl, champagne osv. og 3) opleve hvordan at 95% af folk er der på grund af musikken hvilket giver en super nice stemning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  Hvilken størrelse er din smukke jakke i flotte Amalie?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg mangler også et par i sort, og har ikke fundet nogle værdige på udsalg. Og eeelsker Minimum generelt, har dog ingen bukser derfra. Hvad str. har du dem i? Er de ok lange i benene? Jeg er 173, nemlig :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Elsker din blog! Har fulgt dig i flere år nu. – også på din gamle blog. Jeg har et spørgsmål og har søgt rundt på din blog for at finde svaret. Men det lykkedes ikke.

  Jeg husker noget med jeg har set på din blog eller instagram, at du har købt dig en Nespresso kaffemaskine. Jeg er selv på udkig efter en og vil høre hvad du synes om din? og hvilken en du har?

  // Laura :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Laura. Tusind tak for de søde ord!! Er glad for du har fulgt med så længe <3 Jeg fik en Nespresso maskine i fødselsdagsgave engang, måske du har set den dér. Det er den hvide til 799 kr., så vidt jeg husker. Jeg er aldrig rigtig kommet i gang med at bruge den, da jeg ikke kan få den til at varme vandet godt nok op. Måske der bare er en fejl på min. Jeg tror, at de større maskiner, altså de dyrere er bedre, for dem har jeg fået kaffe fra på besøg hos diverse firmaer, og de er virkelig lækre :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

6 SANGE TIL DIN VALENTINES DAY, OG HVAD DE SIGER OM DIG