WANT TO WEAR: ARMY GREEN & PINK

PÅ DET SENESTE HAR JEG ..

giphy16

Nu har der jo ikke været aktivitet på bloggen i lidt for mange dage (fire dage er lang tid i blog-tid, synes jeg), og jeg har tidligere skrevet om, hvad det er, jeg laver, når jeg ikke blogger, så det kan I læse om her. Men i dag vil jeg så skrive lidt om de helt specifikke ting, der er sket på det seneste, for jeg føler ligesom, at jeg lige skal åbne lidt op for jer, inden jeg bare fortsætter blogrullen derudaf (hvad?), haha! På det seneste har jeg ..

.. opstartet en slags overvågning af mit daglige indtag af mad i forsøg på at finde ud af, hvor det går galt, og hvad jeg kan lave af ændringer i min kost, så jeg forhåbentlig kan tabe mig lidt. Jeg bruger en app, som er helt genial, og det foregår meget ikke-fanatisk.

giphy12

.. været i IKEA og købt stort ind til en opgradering af mit hjem på Frederiksberg. Det nåede jeg vist også at skrive om her. Jeg glæder mig sådan til at vise jer det!

.. smadret et helt nyindkøbt spisebord ved at se mig blind på en IKEA manual. Hold nu kææææft, hvor får man lange nosser af sådan noget. Haha!

giphy11

.. arbejdet så intenst, at jeg gik glip af ca. 70% af modeugen, men jeg fik set det show, jeg havde glædet mig mest til, og det kommer der lidt om på bloggen i aften, tror jeg. Eller i morgen.

giphy13

.. teaset lidt for jer, hvad mit nye job er, og hvor det er henne. Det er sket på min Instagram story i denne weekend. Any guesses? Jeg håber, at nogen, bare en enkelt måske, har lagt mærke til det. Ellers får jeg det lidt sådan:

giphy14

.. været i samme rum som William fra SKAM aka Thomas Hayes. Jeg siger det lige igen. Jeg har været i samme rum som William fra SKAM!! Omg. Norj, hvor var jeg glad for, at jeg ikke havde taget en vagt på arbejdet den dag. Det var et fedt fangirl moment, og jeg har billedbevis.

giphy15

Smid et like på min Facebook-side. Så bliver jeg bare så glad.

   

6 kommentarer

 • Ida

  Haha elsker dine billeder til teksten ;) OG hvor er det vildt med William<33 Dog undrer jeg mig lidt over hvad han laver til den danske modeuge? ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak ;) Det tog sin tid at finde de helt rigtige haha. Ja, jeg undrede mig også, men han har hængt ud med nogle fashion mennesker fra Norge, og vist også fra Sverige, til modeugen i Stockholm, og så er han vel bare fulgtes med dem til København for a good time med smukke damer ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Hej Amalie. Hvilken app bruger du til at holde styr på din kost? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Synes at jeg kan huske, at du skrev noget om arbejde i børnehave/vuggestue, eller er jeg helt galt på den?;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym

  velment råd til dig: jeg begyndte at overvåge min kost med en app og fik en spiseforstyrrelse som jeg havde i næsten 2 år. pas på. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilli

  Oplysning 1 overrasker mig totalt – jeg troede faktisk dit BMI lå i den lave ende som du ser ud nu, du ser altid så skøn og slank – følger dig på instagram og du ligner en lækker str. xs/s i mit verden :-D Hvor er det skørt, men billeder kan jo snyde en, troede slet ikke du døjede med vægten tværtimod.
  Ps. Jeg ville så meget flippe ud hvis Willy var i samme rum som mig haha. Godt klaret du holdt hovedt koldt!! :-D :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

WANT TO WEAR: ARMY GREEN & PINK