FULDKOMMEN CRAZY SNEAKER GLÆDE

PLEASE, GO GET YOUR VITAMINS

5c10c73b-f562-429b-9dde-6ce2c7cd1ee6 dc889455-3bb1-48d8-bc91-bdaff8bdcf5a 250faf44-db5c-4df3-bc22-5e2675ed7492 65ab0a78-7b80-4554-94b8-d6112b8d1e6e

SPONSORERET AF TAKEDAILY:

I dag skal det handle om noget ret så vigtigt her på bloggen, og det er en kampagne, jeg har sagt ja til, fordi jeg for snart et år siden fik mig lidt af en forskrækkelse, hvad angår vitaminer, og deres vigtighed for kroppen. Jeg fandt nemlig ud af, at jeg manglede et vitamin i en grad, der gav mig nogle ubehagelige fysiske symptomer, som rent ud sagt gjorde mig fucking bange. Nu får jeg så indsprøjtninger med det her vitamin, men det kunne jo måske være undgået, hvis jeg havde været lidt mere opmærksom på, om jeg nu fik de rigtige vitaminer, og om jeg fik nok af dem.

Det er også derfor, jeg gerne vil fortælle jer om det her koncept, for jeg kan virkelig se en super god pointe med det. Det hedder TakeDaily, og handler om skræddersyede vitaminer, som bliver tilpasset dine behov ud fra en online test, der for eksempel spørger ind til, hvor meget kød og mælkeprodukt, man får om ugen, hvor meget man befinder sig udendørs, om man prøver at blive gravid og den slags livsstilsspørgsmål. Man modtager så en pakke, som iøvrigt er den pæneste indpakning til vitaminpiller, jeg nogensinde har set, haha. Mine ligger på mit spisebord, som også fungerer som mit kontor, og derfor forklæder pakken sig lidt som en del af mit kontor. Det ser ret cool ud. Når jeg så tager hjem til min mor for eksempel, klipper jeg bare det antal pakker ud, jeg skal bruge. Det kan man så selvfølgelig ikke se på billederne, fordi jeg absolut ville tage dem, da pakken stadig så pæn ud, haha! #bloggerstruggle

Jeg har selvfølgelig fået lov at give jer en rabatkode, så I selv kan teste det her super cool koncept. Den giver jer 50% rabat og gælder i 3 dage fra i dag. Koden er AMALIEWESSEL50, og den kan bruges på jeres første omgang vitaminpiller. Jeg håber virkelig, I vil benytte jer af tilbuddet om at gøre jer selv den tjeneste at få de rigtige vitaminer. Meget kan selvfølgelig også gøres gennem kosten, men jeg er et fint eksempel på, at det ikke altid er nok.

Smid forresten lige et like på min Facebook for at blive opdateret på nye indlæg.

5 kommentarer

 • Ditte

  Det er da faktisk rigtig smart! Lidt ligesom en julekalender, og hvem elsker ikke dem?
  Jeg har lige bestilt en skræddersyet til mig, og jeg glæder mig til at prøve den af!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha gud ja, havde jeg da ikke tænkt over, men nu du siger det, minder det da lige nøjagtig om sådan en. Skønt du vil prøve det!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Det er godt nok et lækkert tilbud, og noget jeg slet ikke vidste fandtes! Min første pakke med vitaminer er i hvert fald bestilt, og glæder mig til at modtage den flotte pakke!

  Jeg tænkte på i øvrigt på, hvilket vitamin det var, du manglede, og hvilke symptomerne du oplevede? Det er selvfølgelig helt okay, hvis du ikke har lyst til at dele dette, men tænkte bare, at det kunne være meget godt for andre at kende til symptomerne, hvis man selv går og mangler vitaminet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jaaa, hvor nice, du tager så godt imod det! Håber du bliver glad for det :)
   Jeg vil helst ikke komme nærmere ind på det, da jeg ikke ønsker at åbne en samtale om det, hvor folk byder ind med, hvordan det kan være, jeg mangler det og den slags. Jeg bliver ret panisk om sådan nogle ting nemlig, så det er mellem mig og min læge :) Håber på din forståelse.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Virkelig et fedt og smart tilbud. Og dejligt når man er studerende, så er der ikke lige råd til at give minimum 100 kr for hver vitaminpille-pakke! Jeg venter spændt på mine vitaminer nu!
  Keep up the good work A!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FULDKOMMEN CRAZY SNEAKER GLÆDE