OUTFIT 240217: 90'ER SPORTY FREDAG

SØNDAGENS SOUNDTRACK

soendagsmusik
Det er søndag, og det er jo for mange afslapningens dag, hvilket det i nogen grad også er for mig, bortset fra min trang til at rydde op, både i rummets fysiske forstand, men også psykisk. Anyway, det er ikke pointen. Pointen med det her indlæg er egentlig bare, at mine yndlingssange lige for tiden passer sindssygt godt til en afslappende søndag med ro til både krop og sjæl. Jeg er jo begyndt at arbejde for lidt mere end en måned siden, og dermed har weekenderne også fået større betydning for mig. Jeg mærker i hvert fald i højere grad, hvornår det er weekend, og hvornår det ikke er, selvom jeg også har fridage i løbet af ugen. Når jeg er på arbejde, skamspiller jeg den øverste sang, men det gør vist ikke nogen noget. Jeg har kun oplevet en sød norsk fyr synge med, så jeg bliver ved med at spille den. Den er så behagelig at lytte til, og så tror jeg, at vi alle kan relatere til det dér med at gemme nogens nummer, for hvad nu hvis .. Sådan et nummer eller to har jeg i hvert fald selv på min telefon. Jeg skal nok opdatere jer, hvis de ringer. Lol.

Smid et like på min Facebook for ikke at gå glip af nye indlæg!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT 240217: 90'ER SPORTY FREDAG