SØNDAGENS SOUNDTRACK

UGENS PLUS- & MINUSPOINT #14

giphy

INDEHOLDER AFFILIATE LINKS:

Endnu en uge er gået, og jeg synes, den er gået sindssygt hurtigt. Jeg har skulle vildt mange skønne ting udover arbejde, blandt andet møde med mit dejlige blognetværk, en skøn aften om en helt speciel ny taske, sneaker release tidligt torsdag morgen og fejring af min lillebrors 18-års sammen med ham og hans næreste venner. Som den gode storesøster, jeg er, gav jeg selvfølgelig første runde, da vi tog videre på bar. Her kommer ugens plus- og minuspoint:

MINUSPOINT til min shellac-dame, som mumler for sindssygt, og som nu to gange i træk har klippet mig i den samme finger. Nu har jeg hørt på hendes musestemme mumle “change” så mange gange, at jeg har brug for a change. Jeg bestiller tid hos en anden næste gang …

MINUSPOINT til, at min kun to år gamle MacBook Air er løbet tør for diskplads, selvom jeg har slettet alle mine filer. Hvad foregår der .. Jeg må forbi Humac, og krydse fingre for, at de kan hjælpe mig. Har nogen af jer prøvet det samme?

MINUSPOINT til fremmødet til sneaker releasen på Nike Air Max 97 foran Naked i torsdags. Fra kl. 08:00 til kl. 10:00 var vi otte mennesker foran butikken. Otte mennesker!!! Og release var altså kl. 11:00. Mine tæer ville ønske, jeg var kommet derind lidt senere, haha .. Men jeg fik fat i skoene, og jeg er åh så pleased about ’em! Min samling er tæt på fuldendt.

MINUSPOINT til, at denne smukke pengepung med lyserød deltaje ikke er min.

PLUSPOINT til filmen Moonlight, som jeg så i biografen med min gode veninde i torsdags. Vi havde været tidligt oppe til sneaker-release, shoppet hele formiddagen og spist dejlig frokost sammen, så det var bare helt perfekt at slutte dagen af med en biograftur. Og filmen var stærk, helt bestemt. Og kunstnerisk. Jeg crusher for vildt på Trevante Rhodes. Mmm.

PLUSPOINT til DR3 og deres programudvikling. Efterlyst kærlighed, De smukke piger og SoMe-generationen er mine seneste favoritter. De tre programmer vil jeg varmt anbefale! Nu ser jeg frem til programmet med Sisse Sejr-Nørgaard, som omhandler identitetstyveri. Lige nu kan jeg selvfølgelig ikke huske navnet på programmet, haha.

PLUSPOINT til, at der er kommet restock af Thrasher. Jeg er hver dag meget tæt på at købe den grå hættetrøje. Men jeg ved bare ikke, om det ligesom er “for sent” med den trend? Omvendt er jeg jo altid late on the trend, så hvorfor egentlig ikke bare købe den .. Haha!

PLUSPOINT til denne fantastiske blazer, som jeg havde på i byen i går. Den er endda på udsalg!

Smid et like på min Facebook for at blive opdateret på nye indlæg.

21 kommentarer

 • Har du husket at slette filerne fra din papirkurv også? Ellers optager de stadig lagringsplads :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Oplevede præcis det samme på en heller ikke særlig gammel macbook air. For mig var løsningen at overføre alle unødvendige filer som billeder og gamle dokumenter til en harddisk, hvorefter jeg slettede dem på min computer. Har også brugt apps som diskcleaner, der hjælper dig med at fjerne ting der fylder, men som man ikke selv kan finde frem til – og derfor ikke kan få slettet ordentligt. Håber du kan få styr på det! Det var mega irriterende

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har overført ALT til en ekstern harddisk, og wipet det fra min computer. Men den siger, at jeg har over 80GB i kategorien “other files”, og det ved jeg ikke, hvad er. Må lige undersøge det dér diskcleaner .. Tusind tak for din kommentar, og dit råd <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Synes de her indlæg er SÅ hyggelige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie B

  Hvad str købte du dine air Max i og hvad størrelse bruger du normalt? Håber på at få dem online, var “desværre” i Dubai da de releasede i Pilestræde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, “desværre” i Dubai ;) Jeg har købt dem i str. 40,5, som også er den størrelse, jeg normalt bruger i Nike sko :) Håber du får fat i dem <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Du kan få ordnet din disc i Humac til 300 kr. Det er en fejl på maskinen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Prøv at tømme din papirkurv :) selvom du sletter filerne på Mac, “slettes” de ikke, men rykkes bare hen i papirkurven. Jeg tømte min forleden dag, og det frigav altså lige 20-30 GB!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria-Louise

  Din computer er højt sandsynligt fyldt med Cache, som er små midlertidige filer :) Du kan Google dig frem til hvordan du får dem væk, det gjorde jeg og det frigav næsten 70 gb

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Det, der også fyldte meget hos mig, var videoer i iMovie og billeder i Fotos-app’en. Når de ligger derinde, går de ind som “other”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Av av av, fingerklipperi lyder temmelig modbydeligt – du må på jagt efter en ny dame, nye negle er intet ved uden fingre dertil (;

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Jeg gendannede min computer til fabriksindstillingerne efter at have overført alt jeg ville gemme til en extern harddisk.
  Når ens computer skal have en ny opdatering eller hvis der er nye versioner af fx Adobe Reader, iTunes mv. så bliver de nye opdateringer installeret, men de gamle versioner ligger stadig på computeren og tager plads op – og det aner jeg ikke hvordan man kommer af med med mindre man gendanner computeren til fabriksindstillingen. Hvis ikke du har prøvet dét, vil jeg i hvert fald anbefale dig at gøre det :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Hanne! Tusind tak for dit råd. Jeg har netop gjort det i dag efter råd fra en Humac medarbejder. Nu er der masser af plads på min commis :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hahahah, min folkeskole lære i tiende klasse er Philip som er med i Efterlyst kærlighed :p

  HAR GRINT SÅ MEGET – på den gode måde

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, hvor sjovt!! Han er sød, synes jeg. Kunne godt lide hans historie, fordi man virkelig kan relatere til den :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØNDAGENS SOUNDTRACK